Awatar użytkownika
markotka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 21:49

cześć :-)

normalnie nie mogę się z niczym wyrobić po powrocie z pracy, mąż siedzi teraz z Krzysiem i mam zawsze sajgon do ogarnięcia a później już mi się nic nie chce :ico_noniewiem: nie doczytałam Was nawet :ico_sorki:

u nas wszystko ok, Krzysiu posadzony ładnie siedzi, ale sam jeszcze nie usiądzie, przy kanapie postoi nawet trochę na sztywnych nogach :-D ale raczkować gadzina nie chce :ico_oczko:
może jutro będę miała więcej czasu, to Was doczytam.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 22:09

na chwilke jestem, mysze balagan posprzatac :ico_olaboga:
Jak dobrze pamiętam to chyba lapisem tak się leczy, a potem ciemnieją miejsca w których była próchnica.
dokladnie tak :ico_brawa_01:
. I byłaś z Tosią na kontroli? U nas w takich przypadkach rejestrują na dzieci zdrowe i wchodzimy osobnym wejściem (jak jest otwarte) i od razu do drugiego pomieszczenia.
tak bylysmy, zadzwonilam spytac, rzeczywiscie ta lekarka przyjmowala dzis dzieci zdrowe, ogolnie ok :ico_brawa_01:

Koroneczka, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
oby mlody spal do rana :ico_brawa_01:

markotka, zajrzyj do nas na dluzej :ico_sorki:

ja juz lece, do jutra
dobranoc

Awatar użytkownika
Koroneczka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sty 2012, 23:14

Chyba juz z Maksiem lepiej bo zasnal i.nie budzi sie co chwila:) dostal ibufen, vibrucol sie nam skonczyl, jutro musze sie do kuzynki do apteki wybrac to mi sprzeda!
Po godzinnej kapieli ide spac, wlasnie leze we wyrku- zalety wifi w domu:)
aha! Bedziemy mieli kotka:) dzis postanowilismy ze przyjmiemy pod swoj dach:) bo znowu mamy mysz w domu.... :ico_sorki:

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

10 sty 2012, 23:19

Chyba juz z Maksiem lepiej bo zasnal i.nie budzi sie co chwila:)
Dobrze, oby spał tak dalej :ico_sorki:
Bedziemy mieli kotka:) dzis postanowilismy ze przyjmiemy pod swoj dach:) bo znowu mamy mysz w domu.... :ico_sorki:
To zrób zdjęcia i wklej jak już będziecie go mieli. Dużo tych myszy macie? Mojego D znajomy zajmuje się usuwaniem wszelkiego rodzaju insektów, myszy, szczurów itd i mówił, że zawsze w zimie to nie mają roboty ale w tym roku to masakra jakaś :ico_szoking: przez brak mrozu-z robota wyrobić się nie mogą.

Awatar użytkownika
NOWA

10 sty 2012, 23:48

Hej ja na szybko bo to juz moj czas, oczy mi sie powoli kleja :-)

O slodkim piszecie, ja slodkie typu kinderki itp.nie daje i niepredko podam, dostaje tylko owocki i sok rozcienczony i czasami chrupeczka schrupie :-) ,ciasteczek z hippa jeszcze nie dawalam, ale pamietam,ze poli bardzo smakowaly.

Ja jeszcze odkad mieszkam ( to juz 5 lat bedzie) to jeszcze myszy nie mialam, ale ja bardzo pilnuje i meza tez scigalam, ja sie panicznie boje myszy

:ico_chory: :ico_chory:

Zdrowka dla chorujacych i spokojnych nocek zycze

No i jeszcze :ico_tort: stawiam za 8 miesiac mojej ksiezniczki.
Dzis zamowilam jej rajstopki do raczkowania, zasuwa jak szalona :-)

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2012, 10:11

czesc

jak nocka minela?
u nas chyba 3 pobudki byly

wczoraj zapomnialam Wam pisac, ze zwazylam wczoraj moja krolewne, wazy 9269 g :ico_oczko:

na obiad zrobie chyba zupke brokulowa, mialam ten makaron, ale wczoraj bylo spagetti, wiec jutro zrobie :ico_oczko: co by nie codziennie bylo makaronowo :ico_oczko:

wczoraj zarezerwowalam juz pobyt w Karpaczu, mam nadzieje, ze wyjazd dojdzie do skutku, juz nie moge sie doczekac :ico_sorki:

milego dnia

[ Dodano: 11-01-2012, 09:12 ]
NOWA, czestuje sie torcikiem :ico_brawa_01:
zasuwa jak szalona :-)
ja czekam na ten moment u nas :ico_sorki:

Murchinson

11 sty 2012, 10:33

Hej,
jak nocka minela?
u nas chyba 3 pobudki byly
U nas jedna o 3 rano. Na kolację nie wypił całego mleka więc to było więcej niż pewne, że się zbudzi w nocy ale ogólnie nocka dobrze, spokojna choć ja nie wyspana-chyba ta pogoda tak na mnie działa.
No i jeszcze :ico_tort: stawiam za 8 miesiac mojej ksiezniczki.
Dzis zamowilam jej rajstopki do raczkowania, zasuwa jak szalona :-)
Torcik pycha. :ico_brawa_01: za raczkowanie.
u nas wszystko ok, Krzysiu posadzony ładnie siedzi, ale sam jeszcze nie usiądzie, przy kanapie postoi nawet trochę na sztywnych nogach :-D ale raczkować gadzina nie chce :ico_oczko:
U nas tak samo. Nie wszystkie dzieci raczkują. Niektóre dzieci zaczynają najpierw chodzić a potem jak zauważą że na 4 szybciej raczkują.

Na obiad pomidorówka. Idę kawę sobie zrobić bo zaraz padnę pyszczkiem w klawiaturę.

[ Dodano: 11-01-2012, 09:40 ]
Aaaa, zapomniałam napisać-Ada mamy Izuni ma już 8 zębów, idą kolejne.

[ Dodano: 11-01-2012, 10:27 ]
zwazylam wczoraj moja krolewne, wazy 9269 g :ico_oczko:
:ico_brawa_01: ładnie. A ile mierzy?
Może nam dzisiaj też zważy małego.
Ada waży 7.8kg ale nosi ubranka 86/92

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2012, 12:18

:ico_brawa_01: ładnie. A ile mierzy?
nie mierzylismy, ale ubranka nosimy rozm,80

[ Dodano: 11-01-2012, 11:18 ]
Może nam dzisiaj też zważy małego.
wybieracie sie do lekarza?

Murchinson

11 sty 2012, 12:35

wybieracie sie do lekarza?
Tak, chcę by małego osłuchała bo od 3 dni dziwnie pokasłuje-jakby coś mu się do gardła przykleiło. Lepiej niech go osłucha niż mam później leczyć antybiotykiem. Ma jeszcze katar (od zębów taka woda leci) ale gardło mogło obetrzeć.
My się w 74 jeszcze mieścimy ale sądzę, że tak za 1.5-2 m-ce w 80 spodnie wskoczymy bo mały ma długie nóżki. Sądzę, że wagę ma podobną do Tosi.

Co tu taka cisza dzisiaj :ico_szoking:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

11 sty 2012, 13:03

hej

Hania już z tatusiem po 7 pojechali i pewnie w piątek wrócą :ico_sorki:

my sobie byłyśmy u koleżanki,niedawno wróciłyśmy i Milcia ma już drzemkę,padła jak tylko dotarłyśmy do domu :-D w nocy nawet do niej nie wstawałam,zapłakała coś parę razy przez sen ale spała do 7.15 :ico_oczko:

Murchinson dzisiaj Hani robią badania,znaczy krew już pobrali,a jutro wycięcie migdałka,jak będzie ok to w piątek wychodzą :-) daj znać po lekarzu,faktycznie lepiej niech Matiego osłucha :ico_sorki:

markotka, fajnie,że w ogóle się odezwałaś :-)

Koroneczka, jednak myszy do was przyszły?kotek na pewno się przyda,a może łapkę nastawcie póki kotka nie macie jeszcze?może się złapie :ico_noniewiem: u nas na razie o dziwo spokój z myszami :ico_sorki:

NOWA, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 8 miesięci Liwci, :ico_tort: się poczęstuję :ico_oczko: jakie rajstopki do raczkowania?to są jakieś specjalne?
wazy 9269 g
spora ta twoja królewna :-D :ico_brawa_01:
ja swoją zważę na 9 miesięcy bo do pamiętnika jej wpisuję wagę :-)
wczoraj zarezerwowalam juz pobyt w Karpaczu, mam nadzieje, ze wyjazd dojdzie do skutku, juz nie moge sie doczekac
na pewno się uda wyjechać :ico_sorki:
Ada waży 7.8kg ale nosi ubranka 86/92
bo ona długaśna :-D :-D

my ubranka mamy 74,czasami jakieś 80 typu śpiochy albo spodnie,bo ma długie nóżki :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”