No to super W końcu się przekona! A kaszek jej nie dajesz? Maksio na śniadanko zawsze kaszke je z Nestle "Zdrowy Brzuszek"znaczy wczoraj mialysmy jeden sukces, bo zjadla kilka lyzeczek obiadkuz rybka, nie chetnie, ale bez pociagania do wymiotow
Wysypał go za pierwszym razem ale wtedy dostał danie ze słoika. Niedawno znalazłam drugi taki sam słoik w szafce i w składzie jest, że jako tłuszcz dali masło z mleka krowiego. Dałam mu w sobotę i we wtorek żółtko i nic mu nie było. Nawet bardzo mu smakowało ale woli jej jeść osobno nie w daniu.Murchinson, dla Mateuszka za wagę! A na żółtko już nie jest uczulony?
po woli się nauczy jeść wszystkoznaczy wczoraj mialysmy jeden sukces, bo zjadla kilka lyzeczek obiadkuz rybka, nie chetnie, ale bez pociagania do wymiotow
zwazyli Filipa i ma 7650 wiec od 30.12 przybral 100g
dobry jestU niego lyzeczka, butelka, miseczka to jest ama i sprobuje ktos miec a jemu nie dac
fajnie sobie tak pospać no i super,że jutro roleta będzie już zamontowanaPospaliśmy sobie z młody 2h. Był już facet od rolet zorbić pomiar i jutro montują
Dobrze, że nie ma uczulenia Maksio też woli żółtko samo zjadać- uwielbia. Mój tata go tak nauczył, bo on dużo jajek je ze względu na dietę optymalną.Dałam mu w sobotę i we wtorek żółtko i nic mu nie było. Nawet bardzo mu smakowało ale woli jej jeść osobno nie w daniu.
Podobno kotki łapać myszy chcą, a koty to takie leniuchyKoroneczka, oby ten kotek tylko chcial myszy lapac bo u nas na wsi maja 2 w tym celu i zaden nie jest zainteresowany
Dobrze że już poHania już po zabiegu,
a jakim cudem ta choinka się przewróciła?? [/quote
A bo ja Ci wiem. Stojak się troszkę wykrzywił. W nocy usłyszeliśmy huk i nie wiedzieliśmy co to, a rano choinkę zastaliśmy na podłodze
Chciałam iść na spacer, ale coś wietrzysko się zrobiło, nie chce by Maksiol się bardziej zaziębił. Gotuję mu zupkę pomidorową na cielęcince bo jeszcze mam swój przecier w słoikach
zasmakowała Maksiowi?Gotuję mu zupkę pomidorową na cielęcince bo jeszcze mam swój przecier w słoikach
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości