ależ oczywiście że tak. Indywidualnie oczywiście.
Martalka wiesz właśnie przez takie myślenie że dziecko w pierwszych dobach nie musi jeść bo tylko spi i ma zapasy z brzucha moja jagoda darła się 3 bite dni
niestety są odstępstwa od reguły i każdą położnicę z dzieckiem należy traktować indywidualnie
Martalka ja tez miałam cc planowane i 3 tyg przed cc leżałam w szpitalu wiec stersu miałam tyle że hohoa pokarm miałam na 2 dobe
- o mamuniuAż wreszcie ktoś odkrył, że on chce ssać, a nie jeść.
- dokladnie,a jak mowisz,ze jadlo - to ci wmawiaja,ze pomarm masz za chudy i przychodza z flacha"pewnie gŁodne"
- a u nas dzis wieczor pod tytulem placze sobie i nie wiem co chceKurcze, maluchy śpią, tylko Bart świruje...
ja też za płytko podawałam.- tak samo tamta kolezanka robila ale w szpitalu sie bardzo denerwowala i polozne wiecznie z butla przychodzily,ja ja juczylam,inna mama z sali ale ona sie denerowala,ta mala jej to czula i byl jeden wielki ryk jej i maluszkamusiałam brać cały duży gruby fałd skóry i wciskałam jej do buziA w domu mowi,ze kupila nakladki na sutki i stopniowo powoli sie uczyly,potem juz bez nakladek i do roku ja karmila
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość