Bry dzień Kobitki,
ależ Wy piszecie, ja z młodym jestem i czekamy na księdza, ale przyjmujemy go na dole u mamy, ciekawe czy Dada dotrwa czy pójdzie spać.
Ja zatkanego nosa ciąg dalszy
Wczoraj chyba nie pisałam to dziś piszę, Brodzikowa najlepszego dla Syna za 1 rok życia noi brzusio super
Asia brzusio piękny, szkoda, że buzie za aparatem schowałaś
co do cycków, ja w pierwszej ciązy pierwsze co to cycki mi urosły a najbardziej po porodzie, jak mleczarnia ruszyła, ja musiałam kupować tylko pełne bluzki, bo ja jestem wąska w ramionach i jak chciałam jakąś koszule, to się nie mogłam dopiąć a w większym rozmiarze się dopięłam ale wisiała na mnie i wyglądałam komicznie
dlatego wolałam całe, bo wtedy zawsze jakoś naciągłam, tyle też że musiałam dekoldy polubić żeby cycki zmieścić
też miałam problem z biustonoszami, bo ja tylko usztywniane, ale w dużch rozmiarach i z małym obwodem pod to ciężko, zawsze miałam 75-c. 70-d po pierwszec ciąży 70-f/g zalezy od firmy
a po zakończeniu karmienia kicha, bo mi takie rodzyneczki zostały i ciężko miałam się z tym pogodzić, bo tak jak i dzwone czek pisała, zawsze miałam fajne piersi a potem takie nijakie
teraz też myślę, że będzie podobnie dlatego ciesze się cyckami puki mam