- niea nie wymiotował od niego?
Hania kiedyś to dostała bo coś mi się nazwa skojarzyła i sprawdziłam kartki z dawkowaniem i miała,ale zwymiotowała bo jej nie smakował![]()

Owszem zwymiotował mi ale po ibufenie

- niea nie wymiotował od niego?
Hania kiedyś to dostała bo coś mi się nazwa skojarzyła i sprawdziłam kartki z dawkowaniem i miała,ale zwymiotowała bo jej nie smakował![]()
to jest bilans 5-cio latka?i jakie szczepienie?Na czwartek mamy zaproszenie na szczepienie i bilans.
- gardło zawsze się wymiotami objawiaOna czasami tak ma jak ma mieć chore gardło (po mamusi) ale do tego teraz dwa razy ją przeczyściło. Kurcze nic nie jadła takiego, mam nadzieję że to nie jelitówka![]()
- a bilans nie 4-latkom sie robi?? ja mam w książeczce 2-latka, 4-latka, 6-latka itd.Na czwartek mamy zaproszenie na szczepienie i bilans.
to jest bilans 5-cio latka?i jakie szczepienie?Na czwartek mamy zaproszenie na szczepienie i bilans.
wcześniej tak było. My tez mamy w książeczce że 6-latka ale z racji tego że wymyślili (ale na szczęście już im się zmieniło) obowiązkowe nauczanie ma być od 5 lat, to teraz właśnie jest już bilans.- a bilans nie 4-latkom sie robi?? ja mam w książeczce 2-latka, 4-latka, 6-latka itd.
czyli mój rejon poniekąd. Okazało się że u koleżanki obok w klatce to samo. Więc wirusW naszym rejonie panuje znów wirusówka, starszego od 2 dni boli brzuszek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość