Cześć!
My byliśmy u dziadków prawie cały dzionek, teraz już dzieciaczki śpią, a my pewno House`a obejrzymy.
szkieletorek piękne te Twoje wypieki i fajne zdjęcia robisz- jak z bloga kulinarnego
izuś ja myślę,że Inia może mieć rację z tą gorączką Przemka, tak długo leżał w jednym szpitalu,że ta "przeprowadzka" mogła tak na niego wpłynąć.
Fajnie,że masz go już tak blisko
Hyhy, my już piąty rok kombinujemy z prezentami na dzień babci i dziadka
W tym roku pomysły mi się skończyły
Zamówiliśmy kalendarze ze zdjęciem dzieci. Co roku zamawiamy taki kalendarz, ale zawsze był dodatkiem do głónego prezentu, a teraz będzie głónym prezentem. No i coś w przedszkolu dostaną, bo impreza już w ten poniedziałek.
Ale powiem Wam, co było najfajniejszym prezentem- chyba dwa lata temu zamówiłam poszewki na jaśki ze zdjęciem Zu, a oni mieli jeszcze do tego takie fajne ramki. Cudnie to wygląda! Jaśki kupiłam po 3 zł chyba w Carrefourze i te poszewki założyłam.
Na allegro jest dużo poduszek ze zdjęciem, ale zdecydowanie drożej wychodzi niż sama poszewka. A poduszki grosze kosztują. I przesyłka tańsza, bo poszewka mała i lekka.
elibell, oj, to kiepsko z tymi oczkami
Takie fajne kropelki miałam na takie dolegliwości, coś na s, ale pewno w aptece coś Ci polecą.
szkieletorek prześliczny ten dzbanek
Też lubię herbatę. Kupuję taką na wagę na takich stoiskach z kawą i herbatą smakaową na wagę.
[ Dodano: 14-01-2012, 20:55 ]
Ja się miałam dziś zapisać do fryza i nie udało mi się dodzwonić
Może uda mi się we wtorek pójść. Postanowiłam,że ścinam, szkoda mi jak byk, ale głupio będę wyglądać jak mi zaczną odrastać te zakola (mam nadzieję,że zaczną) i tak będę musiała podrównać.
A poza tym, czynnik psychiczny- będę mniej włosów zbierać z sitka odpływu, bo będą krótsze
I mniej zużyję odżywek i masek, które teraz w sumie i tak mi nie pomagają
I kolor trzasnę na poprawę humoru