hmm czekalam na porod z mysla ze jak juz bedzie po to sie wyspie a tu zonk malego mi zabrali zebym sie wyspala a ja sie wierce z boku na bok i usnac nie moge
za cala noc pospalam 40min ale spac mi sie jakos specjalnie nie chcialo. przywiezli mi do sali dziewczyne tez po porodzie i przegadalysmy prawie cala noc. malego mi przywiexli ale spi tak ze nawet cyca nie chcial.
zrobie pozniej zdjecia tylko jakby mogla ktoras przerzucilc je z fb tutaj na forum to bylabym wdzieczna
Aga26, to adrenalinka dzialala,ja urodzilam o 21.20,Zuzka poszla spac a ja nie moglam usnac,o 2 w nocy przywiezli dziewczyne ( dzis moja dobra kolezanka ) i tez gadalysmy do rana,potem w dzien troszke odsypialysmy ale to na bank bylo dzialanie adrenalinki,ktorej sie podczas porodu i po nim wydzielilo sporo
[ Dodano: 15-01-2012, 10:36 ]
p.s...jak Dawida urodziłam była 19.00...przynieśli mi go o 22-ej...i też całą noc nie spałam...bo sie gapiłam na niego caly czas
I ja się dzisiaj melduje .nocka super chyba małej foch minął bo dała mi pospać
kupiliśmy małej termometr może któraś już taki miała i powie czy dobry bo Pani w sklepie mówiła że jeden z najlepszych i często wybierany przez rodziców
Ika wydaje mi sie ze sie sprawdza jak dziecko lubi smoczek bo jesli nie to bedzie go wypluwac
ja osobiscie uzywam tych paskowych na czolo i jak dla mnie rewelacja