Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2012, 12:25

Ja wam powiem że teraz coraz częściej myślę o porodzie i nie ukrywam że boje się okrutnie :ico_olaboga: myśle o znieczulenie chciałabym całkowite bo jakoś lepiej je zniosłam wcześniej ,ale boje się bo małej nie zobaczę no i tego że mogę się nie obudzić :ico_olaboga: miejscowe mnie przeraża po tym co przeszłam jak rodziłam Miłosza :ico_noniewiem: ale wtedy będę świadoma i małą zaraz zobaczę :ico_olaboga: mój mąż i tak ma być z małą po porodzie co jest dla mnie ważne bo gdyby robili jej operacje to niech chociaż tatuś będzie z nią skoro mamusia nie może :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: jakoś od rana czuje taki niepokój zwłaszcza po tym jak moja mama zadzwoniła do mnie ,bo myślała że coś się stało :ico_szoking: aż mnie zatkało :ico_olaboga:

[ Dodano: 15-01-2012, 11:28 ]
Beatka78, ja mam jeszcze taki 1s przykłada się go do czoła albo do uszka 5in1 :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2012, 13:27

Cześć dziewczynki :ico_ciezarowka:

To jakaś koszmarna noc była. Nie potrafiłam zasnąć z boku na bok się kręciłam. Sąsiedzi mieli jakąś mega imprezę. Chyba na korytarz się przeniosła, bo tak głośno gadali i się śmiali. Myślałam, że zaraz wyskoczę do nich w piżamie :ico_zly: Potem pobudki na siu siu.... a potem bolał brzuch jak na @. Rano to samo. Spacerowałam po mieszkaniu i podziwiałam zimę nocą za oknem... Rano też bolało jak na @ a teraz ustało. Jednak mała terminowa nie będzie. Tego jestem pewna. Dostaję już pomału szału... A D. mówi że w ciąży to ja chyba wiecznie chodzić będę.

Dzisiaj na obiad zrobię placka po węgiersku, bo za mną chodzi :ico_noniewiem:

Aga26, ładnie adrenalinka Cię trzymała :-) Kurcze fajnie, bo zapowiada się że w poniedziałek do domku Was wypuszczą.
Co do zdjęć Borysa na fb, jak tylko wrzucisz nie ma problemu przetransportuję je do nas na wąteczek ;-)

[ Dodano: 15-01-2012, 12:28 ]
Ika202, ja będę chciała kupić termometr ten co się przystawia do czółka. A póki co mam taki zwykły elektroniczny. Nad tym smoczkowym myślałam, ale nie wiem czy mała będzie lubiła smoczki. Wolałabym bym nie musiała nich korzystać, no ale zobaczymy.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 sty 2012, 14:18

Mad ja mialam identyczna noc spac nie moglam i brzuch mnie bolal jak na @ i lekkie skurcze mialam ale w duzych odstepach, rano z lozka nie moglam wstac bo mnie strasznie bachwiny bolaly, juz teraz wszystko przeszlo i wydaje mi sie ze to przez wczorajszy wisilek bo caly dom wysprzatalam lacznie z ukladaniem ubran u chlopcow bo mieli meksyk w komodach :ico_szoking:

ja dzis golabki na obiad warze

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 sty 2012, 14:56

sliczne te Wasze zimowe dzieciaczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

15 sty 2012, 15:38

hello laseczki:)

My powolutku oswajamy sie z rzeczywistoscia:))) Mój maz juz wrocil do pracy :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: wczoraj przyzeylam pierwsza nocke z dwójką dzieci...Mala ladnie spala-co dwie godziny budzila sie na godzinne karmienie wiec troszke tego snu mialam...gorzej, bo filip bardzo chcial spac ze mna i tez co dwie godziny przychodzil do mojej sypialni :ico_olaboga: i byl placz i rozpacz, bo go odprowadzalam :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: przykro mi bylo, ale nia ma szans, ze ktokolwiek by sie wyspal....

kurcze, Mala sie obudzila, musze leciec....
moze uda sie zajrzec pozniej...

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2012, 16:41

Tak się przyglądam maluszkowym suwaczkom i średnio co 4 dni rodzi nam sę kolejna pociecha na wątku :ico_sorki:

martam21, z dójką dzieci musi nie być łatwo. Ale wierzę, że ogarniesz szybko sytuację :-)

Dziewczyny gdzie jesteście ? :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 sty 2012, 16:49

ja jestem tylko was nie ma :-)
teraz jak sie rozpakowaly dziewczyny to nie maja czasu zagladnac

Mad chyba tylko my zostaniemy i bedziemy wiecznie :ico_ciezarowka: :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2012, 16:56

i bedziemy wiecznie
Nawet mi nie mów haha, bo odnoszę takie samo wrażenie. A jak mi jeszcze mój D. to samo powiedział. Że czuje, że ja nigdy nie urodzę. Chociaż wiadomo to absurd :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 sty 2012, 17:18

u mnie zima nadeszła - cały czas sypie snieg - która rodzi? :ico_haha_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2012, 17:23

u mnie zima nadeszła - cały czas sypie snieg
U nas już od 2-3 dni sypie non stop. Wszędzie bielusieńko.

Ja póki co przyjaźnię się z wc :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”