zgadzam się z Izunią w 100%, ze każdy swoje decyzje podejmuje i czy sie później ich żałuje czy nie zależne już od tego jak życie sie ułoży, ja też chciałam dziecko mając 17 lat, ale nie wyszło, czy dobrze czy źle nie wiem, nie powiem, bo nie wiem jak jest być 17 letnia matką ale wiem jak jest być 20 kilku letnią matką i fakt, nie można już na wiele sobie pozwolić niestety, no chyba że ma się tak cudownych rodziców co to zostają z dzidzią a młoda mamusia robi co chce, ale wtedy to świadczy o mamusi, że woli imprezy jak czas spędzać z dzieckiem - bo tak smożna usłyszeć od innych ludzi, choć fakt, nie opinia innych powinna byc wazna w naszym życiu. Zróbcie jak uważacie, ale tę decyzję podejmijcie wspólnie, nie tylko Ty bo instynkt sie włączył, bo życie z partnerem wydaje się tak wspaniałe, ze do szczęścia tylko dziecka brakuje, a jak planujecie slub to po slubie tez lepiej trochę pozyć jako małżeństwo a nie już jako rodzice. Młoda jesteś więc na dziecko masz czas - to nie zabawka, którą można żucić w kąt jak się znudzi czy zmęczy i tak jak któraś już napisała, facet często ucieka, bo sytuacja go przerasta, a adna kobieta nie chce zostać sama z maluszkiem.Jeśli jesteś gotowa to i tak zrobisz jak uważasz nie potrzebujesz odpowiedzi obcych ludzi to twoja , wasz decyzja.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość