ew. wołam "potwory!!!" Czym wzbudzam oburzenie wszystkich ;) bo jak można na własne dzieci tak wołać??
Moje jeszcze nie śpią, bo u nas 19:20, ale oglądają Sam sama, co jest znakiem, że zaraz czas na pidżama party i spać.
- e tam,to i tak ladnie - ja mowie do meza,e ma brac swoje bachory do kapieli Albo dzwonie i mowie,ze Twoje bachory zrobily to czy tamtoew. wołam "potwory!!!
A jak mnie wkurza - to mowie np do Andrzejka - ze masz byc grzeczny,bo jak nie to bedziesz,bity,szarpany i łamany na kole i kiedys w przedszkolu mi walnal tym tekstem,mowie ubieraj sie szybko,a na to moj rezolutny synek odpowiedzial - wiem,bo jak nie to bede bity,szarpany i lamany na kole Miny pan - bezcenne
A jak mnie wkurza - to mowie np do Andrzejka - ze masz byc grzeczny,bo jak nie to bedziesz,bity,szarpany i łamany na kole i kiedys w przedszkolu mi walnal tym tekstem,mowie ubieraj sie szybko,a na to moj rezolutny synek odpowiedzial - wiem,bo jak nie to bede bity,szarpany i lamany na kole Miny pan - bezcenne
ja moja córa była mała to mówiałm, zeby posprzątała ten burdel w swoim pokoju, a ona w przedszkolu jak zobacyzła porozwalane zabawki topowiedział- NIEZŁY TU BURDEL MACIE pani przedszkolanka była oburzona;)
Ja pracuję jako pedagog w szkole:)
ja również w tyle jestemOj jakże ja jestem w tyle... Ale i tygodniami mam tyły, więc jeszcze sobie daruję :)
ja tez mamgigantycznej paskudnej zgagi
ale to z miłościbachory, potwory ale z Was wyrodne matki
- tez niezłebo dowale ci z piachy"
- buuuuuwypiłam 3 szklanki tego siemienia lnianego i mam jeszcze większą zgagę
- heh,to kto wie,moze juz sie nie raz spotkalismy,chcociaz ja to taki gracz z doskoku ( moje czolgi to 4 tier max),ale moj maz gra namietnie,wiec juz jest duuuzo wyzej,chyba juz 8 tieriw_rybka, mój też gra w czołgi. On line to może sie spotykacie na polu bitwy?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość