witam wieczorkiem
nie miałam jak zajrzeć dzisiaj nawet na forum
od rana sobie sprzątałam potem obiadek,a jak mogłam odpocząć to Hania na kompie bajki oglądała
po 13 przyjechała koleżanka z córką (4 mies młodsza od Hani) i na dodatek z brzuszkiem
jest w 6 miesiącu i też będzie druga córa
u nas dzisiaj więcej śniegu i chyba jutro z dzieciakami na dwór pójdę i na sanki zabiorę,nawet na podwórko,zawsze to coś fajnego,a mała w końcu pierwszy raz w sankach będzie
Mariola_Larose to gdzie twój na studia wyjechał?przyjeżdża co jakiś czas?? to ładnie Igorek zajmuje ci czas,współczuję
oczywiście
za postępy Igorka
wiola85 oby teraz lepiej ci poszło z nocnikiem a skoro nie pracuejsz to pewnie szybciej Dawid rzuci pieluchy,zdrówka dla chłopaków
dziecko swiadoma umiejetnosc robienia siusiu osiaga dopiero w wieku 2 lat
raczej od 1,5 roku można już uczyć chodzenia bez pieluchy
my tak zaczęliśmy i w rezultacie jakoś miesiąc po 2 urodzinach już w ogóle pieluch nie było
Ja młodego latem będę chciała nauczyć, będzie biegał po ogrodzie bez pieluchy jak mu po nogach poleci, to się szybko nauczy
ja też tak będę uczyła,pewnie lipiec-sierpień zaczniemy
Hanię uczyłam od lutego jak miała 16 miesięcy,nie wyszło bo nie chciała,to za 2 znowu spróbowaliśmy i już poszło gładko bo zaraz w dzień pieluchy odpadły a w listopadzie już w nocy nie były potrzebne
chciałam się Wam pochwalić, że dzis o 3.30 moja siostra urodziła córeczkę-Olę, także jestem podwójna ciocią
gratulacje
My po wizycie u alergologa i niech ją piorun trzaśnie bo tak mnie wnerwiła
że szkoda gadać.
co jest???