ja będę robiła w piątek ponieważ jedziemy do carrefoura to załatwie wszystko od razu . :)dzisiaj rano zrobiłam ostatnie zakupy,
a mam pytanko tort - a w sumie mase bedziesz robila w ten sam dzien co urodziny czy dzien wczesniej?
ja pomyslalam ze skoro urodziny Julki wypadaja w sobote no to porobie wszystko w piatek rano (tzn tort - z rana upieke biszkopt oraz zrobie mase) jak ostygnie ciasto to nasacze i przeloze kremami i bede zdobiła..jutro upiekę sobie biszkopt, a przyozdabiać masą będę w piątek
no ja juz zobaczylam wiadomosc na facebooku :)co do bransoletki to wyśle wam na pw bo jak tu wstawię to w 5min zostanie usunięta
ja jużď też pianki mam - w sumie to 600 g ale oczywiscie ze wszystkich robic nie bede :)zrobię jeszcze raz bo dużo pianek mi zostało
ja już mam pomysł, na biszkopt poloze rozwalkowana mase (rozowy kolor), na to powycinam malutkie kółeczka (np zakrętką) w kolorze białym, zrobie białą kokardę i 2 czarne koła (wytne szklanka) jako uszy, w nie postawie kokarde i tyle :D, w sumie pomysl sciagnelam z neta :D wiec sama nie wymyslam nic.. jak na pierwszy raz nie będę kombinowalajak ozdobić tort kogoś kto kończy jeden roczek??
tak, ja sobie upiekę jutro biszkopt i w piątek przełożę masą i wstawię do lodówki, w między czasie zrobię masę marshmallow i będe ją nakładać na torta z lodówki Chcę to zrobić wcześniej, bo jakby miało się coś nie udać, to muszę mieć czas na wykombinowanie czegoś na zastępstwo. A w piątek rano na 11 idę jeszcze na rozmowę o pracę Wczoraj do mnie zadzwonili Cieszę się.a tort bedziesz normalnie wstawiala gotowy do lodowki tak?
dziękuję bardzo....Pinko to się nachodziła do przedszkola , zdrówka życzę
my też o 16 O 13 przyjdzie moja siositra i pomoże nam stroić mieszkanko Ale ty robisz w lutym urodziny Julki? Bo ja teraz w sobotę najbliższą robię urodziny Uli, Staśko będzie miał za miesiącw sobote wystroje pokoj i tylko czekac na gosci ;p (impreze robimy o 16)
a ja nie widziałam :-(no ja juz zobaczylam wiadomosc na facebooku :)
hehehe, nie poddajesz się Jakkolwiek ozdobisz, będzie dobrze... zapytaj eksperta, a więc starszego synka U nas to Ula wymyśla torta dla Stasia.Mam nadzieję ,że wszystko wyjdzie tym razem jak trzeba tylko jak ozdobić tort kogoś kto kończy jeden roczek??
ja mam też bardzo dużo, bo aż 8 paczek po 180g, mąż mi ostatnio jeszcze dokupił, ja chcę robić z 600gram bo trochę tych ozdób muszę polepić, więc lepiej mieć więcej masy niż mniej.w sumie to 600 g ale oczywiscie ze wszystkich robic nie bede :)
ciekawa jestem Twojego pomysłu, bo nie umiem go sobie wyobrazić hehehe, ja mam skompliokowaną wersję, b młoda wymyśliła, koty i traktora toma i włóczki i łapki kocie i napis na serduszkach także narobię się, oby mi to tylko wyszło.jak na pierwszy raz nie będę kombinowala
śliczna ta bransoletka, taka delikatna i będzie ją mogła nosić nawet jak będzie dorosławysłałam ci link na pw
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość