izus dopiero zauwazylam, ze Konradek ma te spioszki o ktorych mowilam na zdjeciu w Twoim podpisie

my je dostalismy od kolezanki, ktora dostala od mamy z Polski ale byly juz za male na jej synka. lubie je bo sa z fajnego materialu, ale tez juz niedlugo beda za male
wasze szkrabki tez takie ACTIV ? :D
Oli jeszcze nie raczkuje, ale po naszym lozku turla sie wszedzie, podnosi sie na lapkach i lewa nozke juz prostuje, na prawej jeszcze zgietej smiga i skacze jak zaba

i tez chyba ma jakies adhd bo nie da sie go na sek zostawic, przez caly dzien ja mam tylko chwile jak drzemie - 2x po pol godzinki.. a potem trzeba go nosic, bawic, bo siedzenie w hustawce mu sie po chwili nudzi
Mało co zapaści nie dostała... wymiotowała, biegunka. 41 stopni temp, drgawki, koszmar... erka nas na sygnale na OIOM wwiozła..
o boshe, wspolczuje!! pewnie sie niezle wystraszylas, dobrze ze juz wszystko jest ok
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie ale mega energie czuć w Twoich postach

zgadzam sie.. jak maly huragan nam tu wpada
Oliv dziś pierwszy raz przekręciła się z brzuszka na plecki

brawa dla Oliwki!
A on od kiedy śpi w tym łóżeczku ? Od zawsze ?
no spi w nim od jakichs 3 miesiecy i wczesniej nie bylo zadnego problemu..
Nina a u nas wlasnie jest tak, ze jak zasnie o 8 to jak kamien jak go odloze, nawet nie drgnie (1,5-2h), za to potem jak wstaje na jedzenie to nidyrydy, wierci sie jakby mial owsiki
A Alanek ladny obzartuszek

Ja dzisiaj dalam Malemu wiecej kaszki na podwieczorek - zobaczymy czy dluzej pospi
to u mnie mąż może tarmosić ile chce i nic nie leci

a ja stanika poki co nie sciagam, boje sie, ze jak popatrze na piersi pod tym katem to potem bede sie zle czula przy karmieniu malego.. wiec poki co jest cyckowa abstynencja
Nina Alanek to w ogole silny i szybki chlopak, fajnie Ci siedzi

, Oli dopiero od niedawna jak jest w hustawce czy siedzonku do auta to sie spina i lapie co moze i probuje podniesc.. to znaczy zeby siedziec, a jak go biore na rece i chce posadzic na kolanach to nieraz jak wyprostuje nozki to prawie puscic go mozna

ale tak zeby sam wstawal to jeszcze mysle ze troche czasu minie
[ Dodano: 19-01-2012, 22:09 ]
A wogóle to wydaje mi się,że może u nas za ciepło do spania jest, skręciłam kaloryfer i zobaczy się dziś.
ja tez dzisiaj ubralam Malego w spioszki bez rekawkow i bez nozek i zobaczymy czy lepiej bedzie