my z rana załatwialiśmy sprawy związane ze chrztem malutkiej
i 12.02 bedzie ochrzczona po południu R. pojedzie do ciotki

malutka jezdziła dziś z nami bo nie miałam jej z kim zostawić mama z Igim pojechala na choinkę do szkoły mojej 7 letniej siostry

Melcia róznie śpi ale tak 2-3 godz po spacerach dłuzejile śpią Wasze pociechy? I jak u Was z wagą po porodzie?

ja tak miałam jeszcze w szpitalu chyba 2 doba po porodzie była a teraz to już minimalne krwawienie tak jak na koncówce @na wkladce byl skrzep wielkoscii conajmniej kiwisiadlam na kibelku i drugi wypadł chyba nwet większy
u nas nie kapia po porodzie na 2 dzien i wcale nie jest to obleśne ja nawet o czymś takim nigdy nie pomyslałam jak tylko malutka wyszła z brzuszka i była cała w mazi to ja ja całowałam taka byłam szczęśliwa nawet przez myśl mi nie przeszło to ze ona jest nie wykąpana i w maziodchodzi się od kąpania noworodka po urodzeniu. w moim np. już ponoć rzadko kąpią - co mi się wydaje dość obleśne, bo to dziecko takie ubabrane w tej mazi ma sobie wyschnąćże to niby naturalne i lepiej dziecku zrobi.

u mnie spanie w dzien nie wchodzi w gre przecież mam w domu energicznego 2.5 latka ktory tez potrzebuje mojej uwagi przytulania itpCo do spania to ja nie śpię w dzień, tak jak pisałam Lila nieprzewidywalna jest i mysle, że nie opłacałoby mi sie kłaść.
robiłyśmy nawet ja sie na niego załapałam jeszczeDziewczynki czy w styczniu robiłyśmy pomiar brzuszków?