UUUUU no to już tak różowo chyba nie jest .upsnaprzeciwko teściowej
acxh własnie domek na wiosnę i lato... żyć nie umierać... po co mi dojazd??? siedze w ogrodzie i nic mi nie potrzeba .Malinkax33, eee, domek fajna sprawa, pomyśl sobie -lato, kocyk, cień pod drzewkiem, echhh, życie...
bosz... ja teraz sporo przytyłam az źle się z tym wanciuchem czuję, bo mi wszystko idzie w brzuch niestety ja teraz chyba mam wiecej na wadze niz miałam w lecie... no masakra jakAŚ...Ale jest 6 kg mniej niż przed ciążą, chociaż drugie tyle by się jeszcze przydało
ja nawet myśleć nie che niby mało przytyłam w ciąży i zrzuciłam co nieco po porodzie to jednak od kiedy nie karmie przytyłam, jak Przemek był w trakcie operacji to w ciagu kilku dni schudłam 5kg, ale co z tego jak wróciło z dodatkiembosz... ja teraz sporo przytyłam az źle się z tym wanciuchem czuję, bo mi wszystko idzie w brzuch niestety ja teraz chyba mam wiecej na wadze niz miałam w lecie... no masakra jakAŚ...
tymi normalnymi na początku i juz miała tam temp i wiecej mi chorowała ale olałam to ,potem doktor namówiła mnie na pneumokoki,że to ostatnia szansa no i wykupiłam zaszczepiłam.. a po 8 h dziecko 41 stopni wymioty żółcią lała sie przez rence biegunka za chwile drgawki okropne i erka O.I.O.M.... kroplówki szczepionka jakaś która miała zahamować działanie tego pneumokokowego czegos.ipowiedziałam nigdy wiecej ,pielegniarka powiedziała ,że to juz nie pierwszy przypadek po tej szczepionceA jakimi szczepionkami szczepiliście?
a wiesz, że to obraźliwe sformuowanie? ale jedzonko mają przepyszne jak ktoś się lubuje w pikantnych potrawach, zaskakujące smaki, jesz coś na pierwszy smak słodkie a po chwili czuje sie chilli, ja uwielbiam pacorę i samosę, jak przestanę karmić to zaczynam pichcenie hinduskich potraw, specjalnie kupiłam sobie ksiażkę kucharska:):):) tutaj przyprawy, maki i wszystkie te ich cuda dostępne bez problemu więc będę robić:)jedzonko ciapatych
Wiem .a wiesz, że to obraźliwe sformuowanie?jedzonko ciapatych
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość