rano widziałamwpiszcie haslo premier w google i zoabczcie co wyskoczy
w telewizji non stop trąbią o tym , ogladam polsat news i ciesze
heh przypomina mi to troszke pogrzeb dyktature Koreimoim zdaniem chcą uciszyć ludzi aby nie mogli wyrażać swojego zdania bo sieć ma ogromne możliwości a jak ktoś z rządowych czyta o sobie niepochlebne rzeczy i wie , że to czytają wszyscy i wszyscy mają takie samo zdanie to pewnie mu delikatnie nie jest miło... zabronią wolności słowa, będa mieć kontrolę nad nami to będzie im łatwiej nam dyktowac nasze obowiązki bo praw juz raczej mieć nie bedziemy.. a każdy kto się wychyli będzie ponosił sankcje prawne i zostanie odcięty od sieci... czyli od świata.. jeszcze niech mu tv odłączą...
hehe ja też!!!Anonymous brawooooo jestem z Wami
nie będzie można powiedziec co się myśli tylko to co rząd chce usłyszeć... czyli jeśli nie masz nić dobrego o nich do powiedzenia lepiej nic nie mówić... i tak to może niedługo wszystko wyglądać... cyrk na kółkach...heh przypomina mi to troszke pogrzeb dyktature Korei
niedługo jak bedziemy za mało sie podlizywac to bedzie kara za to
- bo hakerzy zablokowali strone premiera. ciekawe czemu hehehe
dokładniePojde na kurs,naucze sie tanczyc, w domu naucze meza i tez juz lamie prawo,bo maz nie zplacil za ta wiedze,a jak bezprawnie sie nia z nim podzielilam - no paranoja
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość