czyżby ???????matko ale mnie głowa boli byłam w ubikacji
Po 3 miesiącach powikłania się jeszcze mogą odezwać??izuś_85, nie ja przypuszczam ze odzywają się powikłania po znieczuleniu przy cc
jedziemy z Alankiem, bo nadal karmię go piersią i jakoś sobie nie wyobrażam, żeby go komuś zostawić na cały weekend. Ale mój tata nie jeździ ani na nartach ani na desce więc się zaoferował, że zaopiekuje się Alankiem i co 3godzinki będziemy wracać na karmienie :)Nina zazdroszcze wyjazdu!! dobrej zabawy Wam zycze, a jedziecie z Alankiem czy zostawiacie go z kims? bo chyba z nim ciezko by bylo, no chyba ze ktos do pilnowania by z Wami jechal
Nie smęcisz i proszę tak nie pisać bo ci nakopię.Dobra bo smecę strasznie
Ee no to ty wyczynowiec jesteś. My się tez wybieramy ale ja jeździć nie będę bo ktoś z mała musi być.Na razie P nie ma wolnego i czekamy aż małej katar przejdzie.Powyciągałam wszystkie zimowe rzeczy - snowboardowe, bo na wekend wyjeżdżamy na górki oooo jej już się doczekać nie mogę . Mam nadzieję, że usypali kilka skoczni bo całą tamtą zimę musiałam się wstrzymywać przed skakaniem na desce przez ciąże, to teraz muszę nadrobić
No oby tak już zostało a nawet lepiej było.Dziś Elize odprowadził do szkoły, zobaczymy co dalej
Nie .Pierwsze słyszę o takim czymś.Daj link ,posłucham.słyszałyscie o ACTA??????????
Wszystkiego naj oraz zdrówkastawiam bo Majunia dzis ma pól roczku
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość