Madleine, kołyska prześliczna ale ja nie kupuje kołyski tylko od razu łóżeczko będzie używane no i dzidziuś z nami w pokoju będzie :)
Marta to super Ci się udało zlicytować wózek :D
Co do imion to ja sama nie wiem bo podoba mi się Maja ale jak sobie pomyślę że tyle Mai teraz jest to nie podoba mi się to... a dla chłopczyka chyba Artur będzie mój brat ma tak na imię ale to nie dlatego tylko podoba Nam sie no i Arturom to się w życiu układa ponoć
Ja też od dłuższego czasu podczytuje zimówki i powiem że czekam z niecierpliwością aż któras się rozpakuje no i jak już zdjecie w stawi to się rozkojarzam i myślę kiedy to ja będę przytulać dzidzię po drugiej stronie brzuszka :)
Za tydzień idziemy do lekarza ciekawe czy potwierdzi dziewuszkę czy może jajeczka Nam urosły hahaha. Rozglądałam się ostatnio za wózkami... mogę wybrać taki do 2000 bo teściowie zaoferowali kupno wózka bo córce też kupowali... moje koleżanka strasznie zachwala sobie Jumpery jak dobrze napisałam... ja bym chciała zeby wózek miał przekładane ramie czy jak to się tam nazywa zebym mogła ustalać dziecko przodem do kierunku jazdy lub tyłem- w moją stronę... jak Nam lekarz teraz powie co to bedzie to powoli zaczniemy kompletować ubranka bo w sumie to bez znaczenia czy dla dziewczynki czy chłopczyka bo to po siostrze, bratowej i szwagierce odziedziczam i tylko mam dac znac kiedy mają to podesłać do mnie :D no i będzie trzeba zagospodarować półkę a to będzie wyzwanie bo nic mi się nigdzie nie mieści

alem się rozpisała...