no wszyscy tak mówia, że jest do niego podobna... hm ja tam podobizny nie widzę, ale skoro tak ludzie mówią to pewnie tak jestzirafka fajne zęby ma Maja ależ ona podobna doKuby
supermam nianie!!
będzie dobrzejutro mam 2 etap w innej firmir
no to super,że choróbsko pożegnaliścieByliśmy dzisiaj u lekarza już czysto nic nie słychać
ja mam 25 stopni i nie wyobrażam sobie mieć mniej ja zmarzluch jestemKiedyś jak byłam u lekarki z moim kaszlem to ona mówi,że w domu powinno być tak,żeby nosić długi rękaw.
tak, ze trzy dni temu to tak byłam na "chyba" bo widziałam tylko kropkiA one są widzoczne od góry?
najgorsze jest to ze w naszym pokoju jest zapowietrzony kaloryfer zimnyyyy ledwo ciepły u góry, jak wchodze rano do tego pokoju to na piszczelach wiatr czuje ale na szczescie temperatura jakoś sie w ciagu dnia wyrównuje ale u dzieci i u Natalii nowe kaloryfery wiec ciepło
hihi, jak ja
może Ci nawet odcisk zostawijutro zastukam łyżeczką
wezwij kogoś z administracji budynku, raz dwa Ci odpowietrzy!najgorsze jest to ze w naszym pokoju jest zapowietrzony kaloryfer
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość