mój Kondziutek śpi na materacyku z klinem, ma podusie-naleśnika (bo jak obślini to łatwiej wyprać sama podusie)i śpi pod kołderką antyalergicznąEryk też śpi na płasko w śpiworku i pod cienkim kocykiem.
podajesz mu gluten ?o co tu moze chodzic?
trzymamy razem ze śpiącą Liwka ;)trzymajcie kciuki kochane
to ile bierze za godzinę? jesli mozna wiedzieć..... ale mam ponizej 2
no własnie ja tak Majke przetrzymuje i np jak obudzi sie z drzemki po 16 to juz do kapania nie daje jej usnąc bo potem własnie są takie jaja i potrafi nie spac do 23 i tylko wygłupy jej w głowie.Agus, jeju nie wiem co ci poradzić moze nie kładź go na ostatnią drzemke, spróbuj przetrzymać
Ale Olis spi w ciagu dnia tylko miedzy 12 a 13 nieraz jedynie 20-30 min a max do godziny, ale to rzadkosc, a potem o 16-17 i to tez tak samo jak przy pierwszej drzemce! I to wszystko w ciagu dnia.. Udalo mi sie go uspac pare minut przed 1 w koncu.. Wstal o 5 i znow jak nacpany! Po calym wyrku skakal i oczy jak 5zl, smial sie, jakby byl wyspany jak nigdy.. o 6 w koncu zasnal, ale o 8 pobudka i juz zero snu.. i to 'dopiero' druga nocka taka wiec nie wiem co sie dzieje, nic mu w diecie nie zmienialam..izuś_85 napisał/a:
Agus, jeju nie wiem co ci poradzić moze nie kładź go na ostatnią drzemke, spróbuj przetrzymać
no własnie ja tak Majke przetrzymuje i np jak obudzi sie z drzemki po 16 to juz do kapania nie daje jej usnąc bo potem własnie są takie jaja i potrafi nie spac do 23 i tylko wygłupy jej w głowie.
niee, wszystkie kaszki jakie kupuje sa bezglutenowepodajesz mu gluten ?
ale to od tego by taka temp była ?ja nie mam zielonego pojecia o co moze chodzic, moze jej cos do jedzenia zaszkodzilo i jak juz zwymiotowala to potem bylo jej lepiej? idz do lekarza i wszystko opowiedz, oby wiedzieli o co chodzi..
Tak , Dorota Sak-Rusek .szkieletorek, a Ty byłaś u tej babeczki, o której Ci pisałam?
O matko ale to nie zdrowe jest takie ciepło. Częściej się choruje.ja mam 25 stopni i nie wyobrażam sobie mieć mniej ja zmarzluch jestem
Hmm nie mam pojęcia ale może faktycznie go kładź na ostatnia drzemkę wcześniej .o co tu moze chodzic?
O matko ,ja bym chyba od razu na pogotowie dzwoniła.Karmie o 1.30 Liwke , butla pusta buziak w czoło a tu jajka można smażyć.
Wkładam termometr 40.1 stopni temperatura.
Moja ma więcej drzemek niż twoja ale ostatnia właśnie o tej samej porze bo potem się wszystko przesuwa.no własnie ja tak Majke przetrzymuje i np jak obudzi sie z drzemki po 16 to juz do kapania nie daje jej usnąc bo potem własnie są takie jaja i potrafi nie spac do 23 i tylko wygłupy jej w głowie.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość