tibby, mi w ciąży z Dawisiem pierwszy teścik nic nie pokazał. Dopiero po tyg zrobiłam drugi i były 2 kreseczki, więc wszystko jest możliwe

Może rzeczywiście owulację miałaś później i jeszcze za wcześnie było na test
Anja, fajnie by było gdybyś jednak znalazła troche czasu na terapię dla siebie - myślę, że wiele by Ci to pomogło
Jeżeli chodzi o nasz ślub cywilny, to luz - ja się wogóle nie stresowałam bo się tym ślubem wcale nie przejmowałam - dla mnie liczy się kościelny, a to było na prawdę super przeżycie. Cywilny musiliśmy wziąść ze względów formalnych i wszystko było bardzo na luzie. Nawet sukienkę sobie uszyłam fioletową z trenem i rozporkiem do biodra

A co tam... Za to już na kościelnym było inaczej - biała śliczna koronkowa suknia, emocje, wzniesienia i przede wszystkim skupienie tylko i wyłącznie na sobie bez zawracania głowy restauracją, gośćmi i resztą dupereli... Od dawna tak sobie wymarzyliśmy nasz ślub i udało się zrealizować. A potem były piękne sesje zdjęciowe - przy fontannie di Trewi, coloseum, w Bazylice św Piotra i podróż - Wenecja, Werona, Asyż, Florencja... Ech.....ale się rozpisałam i rozmarzyłam... Musimy tę podróż powtórzyć jak dzieciaki podrosną