Nie wiecie czy mogę się nasmarować vick vaporub?
Mysle ,ze mozesz.ja to uzywalam jak mnei przewiało. To ma wlasciwosci rozgrzewajace wiec dzidzi nie powinny zaszkodzic ;)
Ja nie mam pjecia ale myślę ze niczemu nie szkodzi.Nie wiecie czy mogę się nasmarować vick vaporub?
no właśnie czytałam i bardzo sprzeczne informacje i mam taki mętlik w głowiePoczytaj może gdzies w internecie bedzie wiecej informacji .
to samo sobie pomyślałamnormalnie chyba pełnia od wczoraj trwała
choroba on już bardzo długo chorował na płuca. Miał 72 lata. Z drugiej strony chorował tak już z 10 lat i jakoś nikt nie spodziewał się śmierci teraz bo poszedł do szpitala by mu maszynę tlenową dali i tak mieli mu zdrowie podreperować w poniedziałek po 3 tygodniach miał wychodzić do domu a zmarł tam.współczuję... a to nagła śmierć czy choroba?
no właśnie czytałam i bardzo sprzeczne informacje i mam taki mętlik w głowiePoczytaj może gdzies w internecie bedzie wiecej informacji .raz piszą że mogę w jakimś artykule przeczytałam co można w ciąży z kolei jakieś dziewczyny że nie można
![]()
A Ty jak się czujesz? bo widzę że 12 tydzień już![]()
W nocy teść mój zmarł. W środę pogrzeb.
[ Dodano: 28-01-2012, 22:09 ]to samo sobie pomyślałamnormalnie chyba pełnia od wczoraj trwałamusiała być pełnia bo długo długo nic a jak zaczęły rodzić to wszystkie haha.
o kurde ale Cię strasznie męczyCzuje sie niestety tak samo czyli dalej wizyty w wc to normalka,malo co moge jesc bo mam wstret do wszystkiego....
Pewnie dla dzidzi najbezpieczniejsza bo duzo tego hormonu podtrzymujacego ,ale dla mnei chyba srednio hehena pocieszenie powiem że z tego co czytałam najbezpieczniejsza jest ciąża co właśnie kobiety bardzo wymiotują.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość