Ale mam wrażenie że w szpitalach każdy co innego mówi. Jako że urodziłam chłopaka to nie wiedziałam jak obchodzić się z jego interesem

Czy karmiac można jeść buraki ?
chyba mozna ja w szpitalu miałam i barszcz na obiad i surówkę z buraczków zasmażanych i w domu też robiłam sobie buraczki zasmażane bo uwielbiamCzy karmiac można jeść buraki ?
no to że karmienie na żądanie to wiem ale o tym budzeniu to nie słyszałam zresztą ja nie mam z tym problemu bo Kuba sam z siebie dłużej niż 3 godziny to nie spiKarmienie piersią - na żądanie. Budzenie co 3h.
my dla Igora nic nie robiliśmy do 2 lat po bilansie 2-latka lekarka pokazała jak mu ten napletek odciągać i teraz już Igor codziennie w kąpieli sam sobie tam robi "porządek"jedna polozna mowila ze trzeba odsuwac napletek i przemywac codziennie, druga ze co kilka dni a trzecia ze wogole nic sie z siusiakiem nie robino i bądź tu czlowieku mądry
pierwsze słyszę u nas nic takiego nie było bynajmniej teraz z Igorem gdy jeszcze byliśmy w szpitalu i jak waga mu spadła i nie wzrastała to położna mi doradziła aby budzic go właśnie co 3h na jedzenie i dzięki temu przez noc mu waga podskoczyła i mogliśmy pójść do domuBudzenie co 3h.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość