Witajcie
ale mnie dzis glowa boli spac nie moge zle sie czuje ogolnie... Poszlabym juz do domu wogole mam dzis kiepski nastroj ehhh
zatoki mnie chyba trzymaja bo jedna czesc glowy mnie boli:(
to szkoda ze nie mieszkasz :) ale jestes czesto w ffm??atka1112 jak bym mieszkala we Frankfurcie to napewno bym juz na kawke wpadla.
czasem tak to jest z samopoczuciem wrrrale mnie dzis glowa boli spac nie moge zle sie czuje ogolnie... Poszlabym juz do domu wogole mam dzis kiepski nastroj ehhh
oj to do lekarza szybciutkozatoki mnie chyba trzymaja bo jedna czesc glowy mnie boli:(
oj to jest wytłumaczenie, wiec mozemy ci wybaczyc. zdrowka dla ciebie i Marceli :Datka1112 napisał/a:
NowaSejana, a ty co zaniedbujesz nasze forum ???
ja ogolnie cale forum ostatnio zaniedbuje
chora jestem a mala ma katarek
atka 1112 niestety nie jestem czesto w ffm
u nas nie ma sniegu,ale jest na minusie -8 brrr, w czwartek w nocy ma byc nawet do -14 uuuuu.Moja mala sie dzis cieszy bo w koncu ma snieg.Co prawda jak na lekarstwo ale jest
chociaz tyle :) ojejjj -19 brrrr naprawde mega mroz. nie wiem czy terz w PL bym wytrzymala zime.mopoczucie lepsze glowa mnie pobolewa ale chyba za duze cisnienie jak na mnie.. U nas mega mroz rano bylo -19 stopni szok...
widze ze nie tylko u mnie tek z kasa wyglada. ale to wszystko przez swieta i te nadplaty co przychodza na koniec roku wrrr. fajnie ze jutro juz luty, bo ja musze zakupic nowa lodowke ufff.Znow nic mi sie nie chce robic pojechalabym na jakies fajne duZe zakupy ale gotowki chwilowo jak na lekarstwo..
niestety taka pogoda.Adas w przedszkolu teraz tyle dzieci chorych ze w jednej grupie sie mieszcza no i pewnie przez mroz w domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość