To też muszę już małej kupić za parę dni skończy 8 miesięcy więc chyba jej nie zaszkodzija daję Danio i idzie całe od razuktóraś daje dzieciom danonki te małe ?
Fajnie, jest bardzo pojemny i dużo w środku miejsca. A tylna pólka to świetny podróżny przewijakjak się jeździ?vw caddy
Ja przy kompie mogę tylko siedzieć jak mały śpi lub jak D go czymś zajmie.Wpadne później, bo mi tu Maksiol ciągle przychodzi i ciągnie kabelki od laptopa i wszystko zruca z ławy
dokładnie,człowiekowi nie dogodziszNarzekaliśmy na brak zimy, a teraz jej nie chcemy!!!!
zgadza sięAniu, z Milenki to mały łakomczuszek jest
to tak ma A jak chce do kompa,to ja muszę dzieci zająć żeby dały mu posiedzieć...ja mogę siedzieć bez problemówJa przy kompie mogę tylko siedzieć jak mały śpi lub jak D go czymś zajmie.
:ico_no nie wiem byleby wyrósł ,,ze zjedzeniem problemu nie będzie ..Martusia, placek jest łatwy do zrobienia, dasz radę!!! Najlepszy jeszcze ciepły Podejrzewam, że u Ciebie zniknie od razu, bo masz tam niezłą brygadkę do wykarmienia
Ja się z danonkami jeszcze wstrzymam.
Tobie relaks też się należy.musiałam się wyrwać i zostawiłam męża z dziećmi i poszłam do koleżanki na herbatkę na godzinkę
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość