A ja myslalam, ze jestem nerwowa :P doczekasz sie tego wozka niecierpliwku ;)a ja mam wku** na maxajak wiecie zamawialam sobie wozek z allegro i pisal mi gosc ze zostal on wyslany w poniedzialek i powinien byc u mnie pod koniec tygodnia ... dzis mi kur*a pisze ze on dopiero dzis zostal wyslany

i bedzie za tydzien

MamaZuzi, może zdradzisz sekret na porzadek w szafie??:P Jestes wielka!! :P U mnie porzadek jest do pierwszego prania zawsze potem babacia wszytsko nam wciska gdzie popadnie

A co do mebelek, sa naprawde ładne :)) Chciałabym miec tyle miejsca ;) Ja czekam na szafe w sobote ma przyjechać, bylaby wczesniej ale.. oni przywoza od 8-16 i samemu trzeba wniesc...;/ nawet za doplata nie wnosza debile.. i musimy czekac do soboty az Dawid wolne bedzie mial, co u Dzwoneczka??

ten gosc upewnil mnie ze na bank wozek bedzie u mnie w przyszlym tygodniu
  ten gosc upewnil mnie ze na bank wozek bedzie u mnie w przyszlym tygodniu  

maruda
  maruda  

to ja widze ze dzis taki dzien ..... jest tu ktos spokojny ??
  to ja widze ze dzis taki dzien ..... jest tu ktos spokojny ??  

Obudzilam sie rano i czulam,ze sie wierci jak nie wiem co,polozylam sie na plecach - no to on znowu sie wierci - jak sobie znalazl dobra pozycje i sie wygodnie ulozyl,to polozylam sie na lewym boku i znowu zaczal sie wiercic i ukladac,jak ucichl,to ja znowu na prawy bok i znowu wiercenie
 Obudzilam sie rano i czulam,ze sie wierci jak nie wiem co,polozylam sie na plecach - no to on znowu sie wierci - jak sobie znalazl dobra pozycje i sie wygodnie ulozyl,to polozylam sie na lewym boku i znowu zaczal sie wiercic i ukladac,jak ucichl,to ja znowu na prawy bok i znowu wiercenie