o to i u mnie jest tak, nie ma że boli, leci wszystko kolejno na smieci, a zabawki jak nie chce pozbierac to ja do wora wrzucam i chowam do odwołania, rzadko by nie posprzątała po sobie, ale bywa i tak, ze mały skubaniec sama na śmieci wyrzuca hahahahato ja bym pozbierała i wyrzuciła do śmieci,następnym razem by już pozbierały bez problemu u mnie na Hanię podziałało,ale czasem trzeba przypomnieć
Ja tez wyrzucam do kosza i działa.to ja bym pozbierała i wyrzuciła do śmieci,następnym razem by już pozbierały bez problemuJa wlasnie prosze o pozbieranie pisakow kredek i zabawek i nici z tegou mnie na Hanię podziałało,ale czasem trzeba przypomnieć
Wczoraj kłóciły sie o autka takie nie duże , sa takie same tylko w niektórych miejscach mają inny kolor i była wojna bo nie umiały sie podzielic a kazda chciala ten sam.
Wiec wzięłam wyrzuciłam do kosza, a one wzięły te autka i jednak się umiały podzielić.![]()
widać dobry sposób z tymi sieciamio to i u mnie jest tak, nie ma że boli, leci wszystko kolejno na smieci, a zabawki jak nie chce pozbierac to ja do wora wrzucam i chowam do odwołania, rzadko by nie posprzątała po sobie, ale bywa i tak, ze mały skubaniec sama na śmieci wyrzuca hahahaha
Wiecie ja tez tak robie ale na ta mala w ogole nie dziala to czasem i owszem ale z reguly nie Taki lobuziak maly ale dzieks za porady
Wczoraj kłóciły sie o autka takie nie duże , sa takie same tylko w niektórych miejscach mają inny kolor i była wojna bo nie umiały sie podzielic a kazda chciala ten sam.
Wiec wzięłam wyrzuciłam do kosza, a one wzięły te autka i jednak się umiały podzielić.
elibell napisał/a:
o to i u mnie jest tak, nie ma że boli, leci wszystko kolejno na smieci, a zabawki jak nie chce pozbierac to ja do wora wrzucam i chowam do odwołania, rzadko by nie posprzątała po sobie, ale bywa i tak, ze mały skubaniec sama na śmieci wyrzuca hahahaha
widać dobry sposób z tymi sieciami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość