- no ale jeszcze moglybyscie poczekac Ja i tak juz Dzwoncowi zazdroszcze,ze maluszka tuli - a jak wy tak zaczniecie sie rozdwajac,to ja z tej zazdrosci zielona bedeno cóz wielki dzięń juz niebawem: -)
- ja tez mam,ja tez mam ale juz tylko z aronii zostalA soki to ja mam własnej roboty i nie kupuję wogóle
Wiem, wiem, to był taki żarcik - nie chciałam urazićA co do meza to sie chwale,bo ostatnio tak malo go mam Dwa etaty ciagnie,zeby niczego nam nie zabraklo i wciaz w pracy siedzi A teraz wzial zalegly urlop za poprzedni rok,bede go miala do 16 lutego A potem caly maj
Głupio sie przyznać, ale nigdy nawet takiego nie piłamja tez mam ale juz tylko z aronii zostal
No właśnie wysoko, więc nie wiem jak to było, bo przecież ruchy już czuła a to się niby okazało że serduszka nie biją jak pojechała na USG żeby potwierdzić płeć dziciątek.kurcze 25 TC,to juz wysoko
- heh,dobre i to,bo ostatnio naprawde wciaz go za maloto jeszcze ci sie znudzi....hehe
- nie urazilasnie chciałam urazić
- przyda ci se pomocale też nie chcę mu odbierać tej radości przebywania z dzieckiem.
- hehe,ja pierwszy raz robilam w tym roku,bo kolezanka dzialke kupila i miala drzewo aronioweGłupio sie przyznać, ale nigdy nawet takiego nie piłam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość