Na pewno znajdą takiego który przyjmie "od ręki".tak to jest jak sie wybrało najlepszego w miescie ginka
Do wypisania recepty nie potrzeba najlepszego w mieście.
nie wypisuja, przynajmniej w naszym szpitalu bo ostatnio z kolezanka o tym rozmawialismy, i tez nie kazdy lekarz sie na to godzi bo ja raz chcialam i 1 mi pow ze dla niego to tez jaka zabicie dziecka i on nie przypisuje poszlam do 2 i dostalamponoć nawet na pogotowiu im wypiszą.
mi się wydaje że włąśnie dlatego jest na odwrót, przykre ale prawdziwe, na własnym przykłądzie powiem, że moja mama jakbym jej powiedziała nawet majac lat ponad 20 że chcę anty to by mnie wyzwała od najgorszych a co dopiero 15, bo wiadomo, ze i tak będą seks uprawiać więc przynajmniej niech mają dostęp do antykoncepcji. Może źle myślę bo póki co mam małą córkę, ale wydaje mi sie, że jak tylko zajdzie potrzeba sama ja zaprowadze do lekarza i pomogę wybrać antykoncepcje, wolałabym być świadoma co sie dzieje, niż by moje dziecko szukało rozwiazań na forum bo nie ma z kim pogadać ze strachu przed opierniczeniem, karą (zakaz gry na konsoli przez miesiac hahahahahahaha, nie wiem jaką karę by dali rodzice takim młodym)Moze wtedy zacheci to mlodym chlopaczkom do kupowania gumek a dziewczynki zaczna rozmawiac z mamą czy z kims innym doroslym komu ufają.
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość