szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

09 lut 2012, 16:49

iza ma ostatnio ciężkie dni i noce, płacze masakrycznie, cały czas chce tylko na ręce :ico_olaboga:
Ojej współczuję .Może to ząbki .
Bo co innego mogłoby być.

A ja pojadłam i teraz śpiąca się robię.

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2012, 16:55

Bo co innego mogłoby być.
dziąseł nie ma spuchniętych ale mi się wydaje że to cały czas brzuch bo najpierw bardzo słychać jak jej w brzuszku bulgocze a później bardzo pruta :ico_noniewiem:

nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

09 lut 2012, 17:14

Ja zawsze na wyjazdach mam ogromna ochotę.
A to dlatego że nie muszę nic robić.Nie mam sprzątania na głowie, gotowania prania i myślenia co by tu jeszcze zrobić.
to chyba większość kobiet tak ma. Ja na pewno też. Bo tak jak mówisz, nie trzeba o niczym myśleć, ale na prawdę super, że się u was poprawiło :ico_brawa_01:
nina eeee tam jak coś sie przytrafi (bo nie macie konkretnego zabezpieczenia) to tylko szybciej za granice wyjedziecie więc w sumie plus by był, szybciej w temacie sie obeznacie i szybciej język będziecie poznawać - zwłaszcza jak Norwegie wybierzecie - a Ty lubisz chłód wiec tam ci się spodoba hihihihihihi
no niby tak, ale ja się boję za granicę wyjeżdżać. Zawsze to lepiej w swoim kraju, w swoim języku. Nie daleko rodzina i znajomi, a tam trzeba by było wszystko od
początku.
Pokaże wam mojego łobuza jak się bawił torbą po pampersach :-P

Obrazek

A tak moje dziecko dziś biszkopta wcinało :ico_olaboga:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

09 lut 2012, 17:32

trzecie adoptować.
No ja bym nie dała rady adoptować dziecka
Dlaczego?
Ja bym bardzo chciała, Ł.też. Jeszcze zanim byliśmy razem każde osobno brało to pod uwagę. Mój dziadek i jego siostra byli w domu dziecka i to tysiące km od domu, dziadek trochę opowiadał i chyba to przekonało mnie, że warto dać komuś dom i chcąc mieć więcej dzieci nie wszystkie trzeba urodzić.

[ Dodano: 09-02-2012, 16:36 ]
Nina super fotki:-)

szkieletorek

09 lut 2012, 18:01

Pokaże wam mojego łobuza jak się bawił torbą po pampersach :-P
hehhe jak kucharz wygląda
A tak moje dziecko dziś biszkopta wcinało :ico_olaboga:
ihihi uciumkany po uszy ,ale jaki on już duży
trzecie adoptować.
No ja bym nie dała rady adoptować dziecka
Dlaczego?
Wiesz co nie uważam że te dzieci są gorsze.To nie o to chodzi ale jakoś bałabym się wziąć takie dziecko. Nie wiadomo kim była matka czy nie piła w ciąży. I nie wiem czy bym potrafiła pokochać jak swoje.
Chociaż gdybyśmy nie mogli mieć dzieci swoich to pewno byśmy rozważali ta drogę.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2012, 18:06

Cześć!

kwiatunio, zaraz poszukam tej torebki i wyślę Ci link.
Ale widzę,że Ty czegoś kolorowego szukasz, a tamta to tak pod teściową była. Ale dużo innych było u tego sprzedawcy.

szkieletorek, a tak mi przyszło do głowy, a Wy nie jesteście może w Tyliczu?

[ Dodano: 09-02-2012, 17:09 ]
nina0226, suuuper foteczki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2012, 18:33

hej laseczki
Kwiatunio i Iza, bo Wasze pociechy też na modyfikowanym, dawałyście pierwsze jarzynki i owoce po 4 miesiącu czy trochę przed już można?
ja dawałam jak miał 3 miesiace spróbować na łyżeczce tzn tak dwie łyzeczki plastikowe do pociumkania jabłuszka :ico_sorki:
a po pół słoiczka jak miał 3,5 miesiaca :ico_oczko: jabłuszko dawałam bo po marchewce mozę być zatwardzenie i dzidzia sie meczy bardzo

a ja dziś byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na stacji paliw Shell :-D
jak zobaczyłam ten koputer to oczy zrobiłam takieee :ico_szoking:
teraz to sie juz pochwale :ico_brawa_01:
siedziałam 3 godziny na kasie :ico_oczko: chcą zebym przyszła w poniedziałek do pracy :ico_brawa_01:
na razie będę z inną kasjerka zebym sie nauczyła wszytskiego
ale kasowałam juz wszytsko i sobie świetnie radze :ico_oczko:
karty płatnicze, flotowe, oba terminale opanowałam system komputerowy i rabaty smart też juz opanowałam :ico_brawa_01: no i jestem z siebie dumna, bo laska przede mna nie umiała nic na kompie zrobić nawet nie siadła :ico_puknij:
szczerze to roboty dużo takiej umysłowej :ico_oczko: ale da sie przeżyć chyba :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2012, 18:35

izuś_85, rewelacja!!!!
Wielkie gratulacje!!!!
To kiedy ten mega drineczek? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lut 2012, 18:37

To kiedy ten mega drineczek? :ico_oczko:
jak umowe podpisze :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
inia1985

09 lut 2012, 18:40

nina0226, fajniutki twój synuś :ico_brawa_01: i taki pulchniutki :-D

martasz, ja to bym najchętniej stworzyła rodzinę zastępczą dla dwójki dzieci, najlepiej rodzeństwu. Tylko my nie mamy mieszkania własnego, a to pewnie nas skreśla.

szkieletorek, super, że lepiej u Was :ico_brawa_01: i zazdroszczę wyjazdu.

Wiki zepsuła mi kolejny przycisk na klawiaturze... tym razem "o" i muszę bardzo mocno przyciskać, więc wybaczcie mi, jak gdzieś mi zje tą literkę :ico_oczko:

Szkieletrek mam do Ciebie kilka pytań odnośnie pieluch wielorazowych. Cały czas ich używasz? Ile sztuk kupiłaś i jakie dkładnie? Poważnie myślę nad przejściem na wielorazowe.

[ Dodano: 09-02-2012, 17:42 ]
izuś_85, super wieści :ico_brawa_01:
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 21:13 przez inia1985, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”