Mad - mi na jednym turnusie dziewczyny poradzily na czkawke witaminke C ale nie Juvit,bo jest slodki,tylko Cebion - i na ZUzke dzialalo,dawalam jej kilka kropel do buzki,dostawala slinotoku i czkawka przechodzila,co bylo dla mnie duzym wybawieniem,bo czkawka u niej trwala dlugo i zawsze konczylo sie tym,ze wyciagalam cycusia - ale tak,to mozna caly dzien z tym cycusiem siedziec
A co do Ciebie,to nie tylko okolor mi chodzilo,ale buzka ci tak szybko zeszczuplala
Odnosnie pepuszka,to musisz powachac,jak brzydko pachnie,to moze warto pokazac poloznej - my tez Zuzce octaniseptem robilismy ale ostatecznie polozna kazala spirytusem przemywac,tzn ona przychodzila 3 dni codziennie i robila spirytusem,a my normalnie po kapieli octanoseptem i bylo po pepuszku
znowu sie wcielam wam na watek
wybaczcie ale jakos przez to,ze planowalam byc zimowa mama,to podczytuje was od poczatku i czuje sie tu jak u siebie
[ Dodano: 10-02-2012, 08:31 ]
a co do witaminy C,to ja pytalam pediatre czy moge tyle razy dziennie podawac i pediatra zapewnila,ze nic sie nie stanie,bo witamina C jest bardzo szybko wydalana z organizmu