Trochę dziewczyn znam na forum ale niestety nikogo z naszych okolic...Parę razy robiłyśmy "zloty forumowe" i niestety byłam na takim tylko raz bo zazwyczaj mam jakieś 600km do przebycia Raz nam się udało spotkać nad naszym morzem (ok 700km było z Lublina) ale warto było Poznałam dziewczyny jak byłam w ciąży z drugim dzieckiem (5lat temu) wszystkie miałyśmy termin porodu na październik ,a potem już po porodzie spotkanie na żywo z naszymi maluchami no może już nie maluchami bo dzieci miały po 2 latka
Widzę że mamy dzieci w podobnym wieku - no oczywiście z tym moim młodszym synem
Chodzą Wasze dzieci do przedszkola ? Pewnie gdzieś już o tym pisałyście ale jakoś nie znalazłam tego
akna, Olcia chodziłą, niesttey na okres zimy musiałąm ją wypisać, ponieważ nasiliła jej się bardzo alergia. Ola jest uczulona na roztocza i kurz. pójdzie od kwietnia. Ola kocha przedszkole
Blanka26, no to pewnie spory problem z tym kurzem mój mały uczulony na pyłki traw,zboże(żyto) i komary...
Tomek (młodszy) musi chodzić do przedszkola nawet w ferie i wakacje - ja z mężem pracuje i nie mamy z kim dzieci zostawić.
Michał (starszy) już zostaje sam w domu.
Wracam do pracy...
Niech się te mrozy kończą to może ludzie bardziej rozmowni będą