jesli chodzi o ekologiczna zywnosc - w lidlu teraz "super promocja" - jablka "tylko" za (chyba) 8 zeta i marchewka za (chyba) 6

To ja juz wole te "nieekologiczna"
julchik22, wiesz, z jednej strony sie zgodze, ze eko jest fajne, ze nie koniecznie drogie itp. ale z drugiej w takich czasach nam przyszlo zyc i z drugiej strony broniac dzieci (i siebie) przed dostepem do tego "syfu" chemicznego nie przyzwyczajasz organizmu = alergia w przyszlosci

wszystkie azs i tego typu "nadwrazliwosc" to wynik naszej przesadnej czystosci, neistety
Odnosnie dostawki - to tylko moja sugerencja, wiem, ze wiele mam bylo zadowolonych, szczegolnie jesli starszak niewiele wazy. ale sa takie wozki (poszukam) co maja fajna funkcje siedziska, chyba z fisher price
A powiem wam jeszcze, ze moje dzieciaki wakacje spedzaja na wsi z tego samego powodu co piszecie - ze wzgledu na "ekologie" a raczej jej cudowny wplyw na ich zdrowie

Ich pediatra sie pyta co lato, kiedy w koncu "do sanatorium" pojada

Mamy sasiadka specjalnie grzadke dla nich ma a na niej marchewki, buraki itp

druga grzadka dla jej wlasnych wnukow, hahahhahaa.
PS: jak bedziecie tyle pisaly to ja sie wypisuje
[ Dodano: 09-02-2012, 18:35 ]
oki, znalazlam

jest taki fisher price stand´n´ride, ale widzialam polski zamiennik
znalazlam tez w necie joovy caboose, dostepny na amazon za 150 dolcow. ale na allegro jak mowie, widzialam i inne. o tyle zaleta, ze dziecko moze stac ale moze i siedziec, na siedzisku ma nawet wlasne pasy
no ale duze toto troszke
[ Dodano: 09-02-2012, 18:43 ]
dobra, zanudze was, ale ogladam te firme joovy i
to ten sam caboose ale po tuningu, hahahaha. no i cena juz 400 dolcow
no ale ... nie przypomina wam to czegos??
mialam identyczny coneco
a teraz mam taki sam, z toys´r´us