a wiesz ze Kondziu też ma "gorsze dni"... moze to jakiś skok ich dopadłdziąseł nie ma spuchniętych ale mi się wydaje że to cały czas brzuch bo najpierw bardzo słychać jak jej w brzuszku bulgocze a później bardzo pruta![]()
szkieletorek to ja ci powiem szczerze z włąsnej autopsji że to kim była matka akurat ma najmniejsze znaczenieNie wiadomo kim była matka czy nie piła w ciąży. I nie wiem czy bym potrafiła pokochać jak swoje.
Nie,nie.szkieletorek, a tak mi przyszło do głowy, a Wy nie jesteście może w Tyliczu?
No to gratuluje i oby się udało.chcą zebym przyszła w poniedziałek do pracy![]()
Oooo a co się stało że się nad zmianą zastanawiasz?Szkieletrek mam do Ciebie kilka pytań odnośnie pieluch wielorazowych. Cały czas ich używasz? Ile sztuk kupiłaś i jakie dkładnie? Poważnie myślę nad przejściem na wielorazowe.
Ja też myślę, że nie geny a wychowanie ma duże znaczenie.Cytat:
Nie wiadomo kim była matka czy nie piła w ciąży. I nie wiem czy bym potrafiła pokochać jak swoje.
szkieletorek to ja ci powiem szczerze z włąsnej autopsji że to kim była matka akurat ma najmniejsze znaczenie
co to ma do rzeczy?
a jak nawet piła to co?
czy te dziecko ma mniejsze prawo do miłosci?
Nie przesadzaj i nie wmawiaj mi że ja patrze w takich kategoriach na dzieci z domów dziecka.czy można w ogóle myśleć w tych kategoriach? dziecko to nie lalka na wystawie ze mozna sobie wybierać te takie włsoki a takie policzki a taki nosek itp
kilka czynników się na to złożyło. Oszczędność, ekologia (jakoś szczególnie nawiedzona nie jestem, ale razi mnie parę rzeczy) i zdrowie mojego dziecka. W TV o tym słyszałam, później poczytałam trochę i u chłopców stosowanie pieluszek jednorazowych może prowadzić do bezpłodności.Oooo a co się stało że się nad zmianą zastanawiasz?
Nie no coś ty .To bym wtedy majątek wydała bo te otulacze drogie są.szkieletorek, to w sumie niedużo masz tych pieluszek, ja myślałam o 10-15 materiałowych (+30 wkładów) i 2 otulaczach
No nie wiedziałam co prawda że pampersy maja takie działanie ale o tym by nie przegrzewać jąder to słyszałam.Przecież ciągle gadają by mężczyźni nie trzymali laptopów na kolanachu chłopców stosowanie pieluszek jednorazowych może prowadzić do bezpłodności.
Dla zainteresowanych:
Podwyższona temperatura w mosznie przy użyciu pieluszek jednorazowych może prowadzić do niepłodności mężczyzn.
Czytałaś to na forum Pieluszkarni ??Tłumaczenie: Ewa Dumańska „Pieluszkarnia”
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość