To może trzeba dać informację że to bajka od 15 lat?Chyba zlecę wam powrót do Muminków, żebyście odkryły uroki tej niezwykłej, pogodnej i mądrej bajki.
A tak serio to nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba
ale ja na wstępie podkreśliłam że oglądałam tą bajkę jako dziecko i mi się bardzo nie podobała nie wiem czy jak jestem dorosła to by mi się podobała ale to chyba chodzi oto by dziecku się podobała a nie dorosłemuChyba zlecę wam powrót do Muminków, żebyście odkryły uroki tej niezwykłej, pogodnej i mądrej bajki.
niektorzy w pracy sie nudza, jak widac jest to nuda zbiorowa, hahahhaha [/quote]szpilunia napisał/a:
Czy to znaczy, że ja piszę z tego samego IP (w senisie komputera tak??)
nie w senie komputera tylko internetu.
Coś o tym wiem:). Ale jednak wolę takie podejście, żeby robić coś w taki sposób aby się szczerze zainteresować. I tak się często nie da bo bakugany i inne potwory z lego to już nie mój klimat ale jakieś gry, piłka albo filmy- tym bardziej muminki jak sam je pamiętam z dzieciństwa to już inna sprawa. Bo żeby ojciec był dobry to też trzeba podrzucić mu jakieś porządne zabawki!:PNo jasne, choć czasem trzeba się pomęczyć, bo dziecko uwielbia jakąś bajkę, która nas nudzi. :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość