to superw pracy dziś super
a jak P?powiedz On się zajmuje dzieciaczkami?
a jakie dajesz? takie zwykłe?ale chrupki pakuje do buźki
a dobrzea jak P?powiedz On się zajmuje dzieciaczkami?
tak zwykłea jakie dajesz? takie zwykłe?
ale niedawno pisałaś ze jeszcze kaszke ciumkała z butliA ja się mogę pochwalić, że mój Piotruś trzyma cycusia jak jehe he (żart oczywiście)
Butli dalej nie toleruje, a niekapka uczyć nie będę, od razu będę go kubka uczyć. Wiki też etap niekapków ominęła.
no tak czasem się martwię, że aż za szybki, bo z tym wstawaniem, to chyba trochę przesada, żeby dziecko 5miesięczne jak się chwyta za jego rączki zamiast do siadu to do wstawania się brałonina a Alanek to wogole we wszystkim taki szybki chlopczyk![]()
mój Alanek też bardzo mało pije, on w sumie to w ciagu dnia jak wypije 100ml herbatki to jest dla niego dużo, a tak to na samym mleczku z cycusia jestzirafka az mi ulzylo jak napisalas ze twoja mala tez malo pije
dzięki za tą kaszkę, muszę taką kupić, bo mój Alanek ostatnio coś mocno siłował się na kupę, a wczoraj nic mu do jedzenia nie dawałam cały dzień był na cycu i od razu kupa ładniejsza i bezproblemowainia1985, a na problemy z trawieniem polecam kaszke
ma zabawe juz pół godziny ciumka stope![]()
![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość