![n :ico_oczko:](./images/smilies/xx_oczko.gif)
Popieram Madleine- Mamusia musimy się pocieszać, że po ciązy brzuch zniknie :)Aniula, piekny brzuszek
Mamusia28, Napewno jestes zbyt krytyczna wobec siebie - napewno wygladasz pieknie jak kazda kobieta w ciazy
Wcale nie za wcześnie :) ja też od kilku dni czuję ryby w brzuchu :)no wlasnie powiem Wam,ze ja wczoraj bardzo cos dziwnego poczulam w brzuchu - tylko chwile i koniec - ale napewno to nie bylo wzdecie - ale chyba jeszcze za wczesnie na ruchy dziecka nie? wiec pewnie to było cos zupelnie innego,a szkoda bo to bylo takie...fajne :)
A u mnie się nie sprawdziło. W pierwszej ciązy ruchy poczułam na prezłomie 17- 18 tc, a moją urodziłam w 42 tcja myślę że dlatego ta teoria powstała bo to się pokrywa że kolejne dziecko szybciej się rodzi i kolejne ruchy się szybciej czuje. Chociaż u mnie to się chyba pokryło te 20 tygodni.wydaje mi sie,ze to z porodem nie ma nic wspolnego
Co do spania tfu tfu nie śpię źlechociaż był taki czas że się budziłam.
A co do ruchów ja parę razy też myślałam że już czuję ale to chyba wzdęciano nic czekam cierpliwie.
Nie, maja takie "dziwne" nazwisko, bez ogonka przy "e". Sprawdzalysmy az z Tosia, bo najpierw zle skopiowalam, bez kreseczki nad "n" takze... Nie bede na tym watku pisac o co chodzi, bo to raczej nie miejsce, ale dziewczyny - jak nie macie komu dac 1% z swojego PITa to przekazcie prosze Julkowiosita a czy nazwisko Julka nie powinno byc napisane przez ę czyli Lędziński?
to tak jak ja, w drugiej ciazy poczulam duuuuzo szybciej, a mowia, ze jak szybko ruchy sie poczuje to chlopakA u mnie się nie sprawdziło. W pierwszej ciązy ruchy poczułam na prezłomie 17- 18 tc, a moją urodziłam w 42 tc
a długo zamierzasz popracować jeszcze? Ja miałam pobudkę o 5:50A ja znów do pracy po L4 chodzę... Nie mogę się dobudzić o 6 rano
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość