aha to naprawdę Cię okropnie wzięłoTo jest zapach naszego mieszkania ( kazde ma swoj specyficzny) i poprostu dla mnei jest on tak wyczuwalny i jest tak okropny ze bleeeee...

Aniula pewnie leć i kupuj bo później będzie mało realnechce kupic sobie jakies ciuchy nie koniecznie ciazowe
to takie urządzenie dzięki któremu oczyszczasz pomieszczenia z zanieczyszczeń typu bakterie, wirusy, grzyby czy pleśnie oraz innych zapachów w tym dymu papierosowego. Doskonale zdaje egzamin po remontach usuwając szkodliwe czynniki zawarte w farbach i innych materiałach budowlanych.moni26, a co to jest?
wiesz to nie jest tak że mnie jednego dnia zaczęło boleć po prostu coraz mocniej i mocniej aż zaczęłam się niepokoić. No ale czekam do wizyty. Ból jest np dzisiaj musiałam szybko na pociąg pójść i był problem. Do tego w pociągu nikt nie ustąpił miejscagosia888, jak tam spojenie dzisiaj?
My oboje jesteśmy u mnie w pracy ubezpieczeni i dostaniemy po 2500Z PZU jesteśmy ubezpieczeni u niego w pracy i po 1200zł dostaniemy więc mówię by od sierpnia zaczął szukać nowej pracy jak te pieniądze dostaniemy.
To chyba nieodołączny przyjaciel ciążyi tu pytanie czy któraś z Was też ma zaparcia?
Chyba mamy podobne smaki. Ja ostatnio w biedronie dopadłam takie pyszne czerowne sliwy...mniam (coś koło 7,50 za kg).Znowu kupiłam śliweczki tym razem za kg zapłaciła 9,49zł ale jak je widzę to nie umiem się im oprzeć no i winogronko
Nie nie... pracuję normalnie po 8 godzin...może niewyraźnie napisałam. Chodziło mi tylko o to że zmęczona wracam strasznie bo jestem sama ... wszyscuy chorzy a robote całą wykonać trzebaQanchita, Ty jeszcze w pracy to ile godzin pracujesz jak piszesz na 6??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość