A ja chcę naleweczkę babciną z czarnych porzeczek - taką bez dodatku żadnego dodatkowego alkoholu - tylko ten sfermentowany z owocków, czy jak tam to się mówi

I mam tej naleweczki w domku 2 słoiczki wraz z owocami, ale upchnięte na koniec szafki...ufff...jeszcze troche będą musiały na mnie poczekać
Dziewczyny, ja też jestem śpiąca strasznie - cały czas bym spała, ale Dziecie wymaga opieki, więc nici...
Gosia, odnośnie Maclarena - to byłaby fajna inwestycja pod warunkiem że gondola w proponowanym Ci wóźku jest długa i wystarczy do końca zimy. Obawiam się że z Maclarenem na naszych "cudnie" odśnieżonych chodnikach mogłoby być nieciekawie, ale poza tym przez resztę roku sprawdza się znakomicie - mój nr 1 jeśli chodzi o wózki

Ja urodziłam Dawisia 27 czerwca i ze względu na to że wybraliśmy wózek z największą gondolą (Jedo) Maluch spokojnie w nim przejeździł zawinięty w gruby wełniany koc do końca zimy - czyli grubo aż skończył 8 m-cy. Biorąc pod uwagę fakt że należy do chłopaków wysokich - wynik jest niezły
[ Dodano: 16-02-2012, 20:58 ]
malinowa, powodzonka przy robieniu prawka!
[ Dodano: 16-02-2012, 20:58 ]
mnie mdli...