dlaczego? przecież każdy z nas ma prawo do własnego zdaniawiem, ze źle mówie

mam nadzieję że nie długo Jej przejdzieto jest forma zazdrosci

nawet mi nie mównie wygrałam bo odpuściłam sobie i dobrze bo kasę tracę ale na leczenie ząbków![]()
sorki, nie obraź sie ale na jakim świecie ty żyjesz?
no ale tak jak powiedziałaś każde dziecko jest inne. Mój Alanek tak siadał za rączki jak miał 2,5miesiąca. Sama pani doktor go tak posadziła i nic mu nie było, żyje i ma się dobrze. A dodam, że jak miał niecałe 4miesiące to jak się go brało za rączki to nie siadał tylko wstawał na nóżki. Myślę, że każda matka wie co robi, bo zna swoje dziecko i nie ma co oceniać
ja też nie chce 3 dziecka teraz, wszystko u nas sie zmieniło przez chorobę Przemkadlaczego? przecież każdy z nas ma prawo do własnego zdaniaja nie chce mieć 3 dziecka
i dla mnie może by ni była to jakaś straszna tragedia ale nie cieszyłabym się tą ciążą ico_olaboga:
![]()
daje radeizuś_85, jak tam Przemek? daje radę?
była mowa, na rozmowie kwalifikacyjnej już padło takie pytanie i powiedziałąm ze za mniej niz 1500zł na początek tzn na okres próbny nie usiade na kasieA o kasie już była mowa? Też ok będzie?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość