margolcia fajne zdjecie w podpisie

u nas tez dzis nocka nie bardzo, Hanulkwi nie chcialo sie spac od 4.00 do 6.00 i tak siedzialam z zapalkami w oczach patrzac sobie na nia a ona na mnie, az moj M sie przebudzil i pytal czy wszystko dobrze
Potrzebujesz zaświadczenie od ginekologa że max do 10 tyg ciąży zgłosiłaś się do ginekologa i że w każdym trymestrze przynajmniej raz byłaś na wizycie.Mad a jak sie zalatwia to becikowe, bo ja tu nie biore a my wszyscy jestesmy zameldowni w PL i prawdopodobnie Hani sie nalezy i chcialabym sprobowac zlozyc o to, aha i czy moj tata bedzie mogl za mnie to zlozyc
oj Kubusiowi też czasem tak się zdarza , ja przysypiam a ten się ze mnie smiejeHanulkwi nie chcialo sie spac od 4.00 do 6.00
hihi ja 7dobrze ze ja mam tylko 8 schodków do pokonania aby wyjść z domu :)
Ja poproszęAcha mam na kompie książkę Tracy Hoog "język niemowląt" jakby któraś chciała to mogę mailem wysłać
Czasem zdarza sie 2 nocne pobudki.Mad ale masz bajer z Martynką tak praktycznie to ty tylko raz w nocy wstajesz , bo 23.00 pod późny wieczór można podciągnąć Fajnie tak jak mała prześpi 6 godz ciągiem
ja dzisiaj mialam taka "jazdę" od 1 do 5 ranou nas tez dzis nocka nie bardzo, Hanulkwi nie chcialo sie spac od 4.00 do 6.00 i tak siedzialam z zapalkami w oczach patrzac sobie na nia a ona na mnie, az moj M sie przebudzil i pytal czy wszystko dobrze
ja poprosze, duzo slyszalama o tej ksiazce, fajnie byloby ja sobie przejrzec:) mój email: mmajmichta@gmail.com....dziekuje!!!!Acha mam na kompie książkę Tracy Hoog "język niemowląt" jakby któraś chciała to mogę mailem wysłać
hihi no własnie, ja miałam ją już jak Olek był malutki i tylko wyrywkowo coś tam podczytałam bo nie mialam czasu a poza tym z kompa tak nie bardzo się czyta, teraz koleżanka znowu mi wysłała i mam nadzieje że tym razem więcej poczytamfajnie byloby ja sobie przejrzec:)
a próbowalas tych otulaczków??? bo ja mialam ten sam problem z Filipkiem, to jest tzw odruch moro, jesli sie nie mylę...i mysmy wlasnie filipka dosc mocno opatulali kocykiem, takim stosunkowo cienitkim, i spal bardzo dobrze.... z Hania to nie wychodzi bo ona znowu denerwuje sie bardzo gdy ma cokolwiek na lapkach.....ja zauważylam że Kubusiowi zasypianie wychodziło by lepiej i szybciej gdyby mu ręce nie przeszkadzałytzn on już prawie śpi i nagle bach ręce wyrzuca na boki i znowu całe zasypianie od nowa zaczyna
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość