julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

19 lut 2012, 16:56

wiśnia, śliczny ten brzusio - bardzo dziewczęcy :-)

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2012, 17:00

tibby, julchik22, dziekuje

maz wybral sie z zuzia i kolega na basen(fale) i siedza tam od godziny bo zabraklo pradu a szafki sa elektryczne.przykryl zuzolka recznikiem a ona mu zasypia dobrze ze dostal od ratownikow jeszcze recznik bo zamarzla by.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2012, 18:28

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajne foteczki
chłopaki bardzo do siebie podobni a i Mielenka nie wyprze sie sie braci
fajna gromadka
co do ścian to nawet nie zauważyłam dopiero jak napisałaś mój Bartoszek raz zrobił arcydzieło został skarcony i teraz nie ma problemu pisaki kredki sa dostępne i jak na razie nic nie zmalował od tamtego czasu to samo z farbami :ico_haha_02:
Brzuszek taki zgrabniutki a piżamka taka urocza :ico_haha_01: :ico_haha_01: w łatki
Moja Julcia dzis pojechała na nockę do babci tak wiec mam tylko jedne dziecię nie licząc moich kotów :ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01:
jutro pojade z Bartoszkiem na kuleczki

[ Dodano: 19-02-2012, 17:32 ]
wisnia3006, ale fajniutki brzusio zdecydowanie mniejszy niz z Zuzia a przynajmniej tak mi sie wydaje
przykryl zuzolka recznikiem a ona mu zasypia dobrze ze dostal od ratownikow jeszcze recznik bo zamarzla by
oby sie nie przeziebiła b :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

19 lut 2012, 20:22

mi się właśnie też zdawało, że brzucholek mniejszy. fajnie, że w końcu nam go pokazałaś. :ico_brawa_01:
byłaś przeszukać rzeczy po Zuzi? dużo będziesz musiała dokupić?

Awatar użytkownika
karo-22

19 lut 2012, 20:28

wisnia3006, super brzuszek :ico_brawa_01: No i niezła akcja z tym prądem na fali, oby Zuzia się nie podziębiła...

Martalka, brzuś uroczy i dzieciarnia również :ico_brawa_01: :-) Chłopaki nie zmienili się tak bardzo w moich oczach, ale Milcia nie do poznania przez fryzurkę :-) Pokaż jeszcze jakieś fotencje panny M :-)

U nas też był czas bazgrania kredkami gdzie się da :ico_oczko: Ale tłumaczenie i grożenie palcem pomogło i póki co Niko rysuje jedynie na kartkach bloku rysunkowego :-)

My wczoraj wróciliśmy od Teściów, w piątek zabrali nas na mega zakupy :-) Kupiliśmy sporo rzeczy Nikosiowi :ico_brawa_01: Ależ się cieszę jak dziecko i oglądam nowości cały czas hihi :ico_haha_01:

To ja też wklejam Wam trochę fotek Nikośka :-)
Niko na rowerze z pajami ;)
Obrazek
Nikoś świąteczny;)
Obrazek
Miś;)
Obrazek
Mały cwaniaczek;)
Obrazek
Pirat;)
Obrazek
Obrazek
W domowym bałaganie;)
Obrazek
Tygrysek na swojej koparce;)
Obrazek
W czapie Taty;)
Obrazek
Obrazek
Po zakupach u Babci;)
Obrazek
U Babci ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2012, 21:10

Piękny NIKO :D

Karo, gozdzik, karcenie i kiwanie paluszkiem działało na Damiana, ale na tą Czorcicę nic nie działa. Tzn slucha się gdy jej nie pozwalam malować i idzie odłożyć kredę/pisak/długopis oddaje albo idzie mazać po kartkach (także kuma czaczę), ale jak to ziółko, będzie nadal dążyć by robić coś co ją niezmiernie bawi (wiecie jaki to świetny efekt jak kredą po sofie z materiału czerwonego się maże??? :ico_haha_01: ).
Czorcica i cwaniara.
No i założę się, że i Wam nie było dane posłuszeństwo dzieci w tym względzie raz na zawsze :ico_oczko:

karo Dawiś przypomina mi mojego chrześniaka. Oba słodziaki!!! :ico_brawa_01: nie mogę się napatrzeć na te oczyska :D
a i rower ma świetny :D

dzięki wszystkim za miłe słowa :)
Milenkę jeszcze jakąś mam :)
Brojara jak chłopaki, musi testować kanapę
Obrazek

O! Tak "uwielbiam" kiteczki
Obrazek

cdn

[ Dodano: 19-02-2012, 20:16 ]
i cd

Obrazek

z kuzynem (mój chrześniak)
Obrazek

na bujawce
Obrazek

uśmiech numer pięć
:-D
Obrazek

gulaszowa jeszcze razk
Obrazek

no i zima angielska :) Po największych opadach śniegu w Londynie :ico_haha_01:
Obrazek

julchik22

19 lut 2012, 22:12

Ja się też założę :ico_oczko: To by było wbrew dziecięcej naturze - testowanie granic! :ico_oczko:

Martalka, karo ma Nikosia :ico_oczko: , ale fakt - są bardzo podobni z Twoim chrześniakiem! :-)

Ogólnie - świetne zdjęcia dzieciaczków! Uśmiech Milci i zajadanie zupy - rozbrajające! :-D A Niko w tatusiowej czapie super wygląda :-)

Awatar użytkownika
karo-22

19 lut 2012, 23:15

Martalka, ja też nie wierzę, że na tych kilku dziełach sztuki skończy się fascynacja mojego dziecka freskami :ico_haha_01: Ale cieszę się chwilowym zaprzestaniem :ico_oczko:
A rower taki, a nie inny ma dzięki Tobie :ico_oczko: :ico_brawa_01: Szukałam i szukałam i znalazłam w sklepie niedaleko nas Lak Magica, bo z all nie chciałam kupować bez przymiarki.

Milcia jest super, szczególnie jak się złości :-D
Oba słodziaki!!! :ico_brawa_01: nie mogę się napatrzeć na te oczyska :D
Przez te oczyska jestem czasem uległa :ico_oczko: No patrzy na mnie jak kot ze szreka i wymiękam :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2012, 23:16

Fajne foteczki dziewczyny :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2012, 23:31

maz byl zamkniety na fali 1,5godziny dobrze ze zuzka zasnela

co do rzeczy po zuzi to tego jest mnostwo w rozmiarze 62 ale pożólko wiec musze kupic vanish i mam nadzieje ze po schodzi. gorzej z tymi wiekszymi w74 i 80

Wróć do „Przedszkolaczki”