Przyszły mi dzisiaj w końcu ciuszki z nexta - są urocze
[ Dodano: 20-02-2012, 16:16 ]
tibby ankieta poszła
- mam taki wlasnie,a nawet dwa - kupilam jak Zuzke karmilamale taka jakby koszulka na naramkach krótka z gumką
- wow My z mezem to tacy zawsze bylismy za rowerami,w Trojmiescie sciezki rowerowe super,na alejki sobie jezdzilismy,Andrzejka w fotelik na rower baralismy i bylo fajnie i jakos prawko potrzebne nie bylo - ale jak Zuzka sie urodzila i musialam z nia codziennie do przychodni latac -to szybko maz robil prawko,zeby nas wozic ,pozniej ja i ekologia poszla w kata ja mam już prawie 10 lat prawko,
- ja tez tak mowilam i jak mialam wybor 3 szptali z 3-miescie,to rodzilam tam,gdzie odwiedzin nie ma Zuzke jak rodzilam byla grypa swinska,wiec zakaz odwiedzin i tez sie udalożadnych odwiedzin w szpitalu oprócz K. oczywiście.
- pasy,oparcie na nozki i kaski nie wiem co powinien mieć żeby taki maluch czuł się w nim dobrze.
w Sławnie tak jest własnie że wychodzi sie do okienka i tylko przez takie okienko sie gada z rodzina dziecka nie widzą tylko mąż może iśc zobaczyć dziecko a do pokoju gdzie lerzą ciężarne lub matki po porodzie nikt oprócz personelu nie moze wejsc.Ja rozumiem takie cos jak w Gdansku bylo - dziecko mozna bylo przez szybe pokazac i samemu wyjsc do rodziny na druga strone
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość