lew jest mój, ten z avka i to mój pierwszy tatuaż, jeszcze mam na nodze róże
widzialam juz na nk, choc niedokladnie przez te pomniejszone zdjecia teraz, ale na fb sie przyjze jak mnie zaakceptujesz
czyli z tym mlekiem to rozumiem, ze mieszacie jak cos goraca wode z proszkiem a potem dodajecie troche mineralnej? bo myslalam, ze nie mozna mieszac tak ale w sumie co mialo by byc w tym zlego
a ten mega ból jest od wyłażącej 8.
no mi sie to juz ciagnie od jakichs 4 miesiecy, ale sie waha, raz puchnie i boli z tydzien a potem schodzi i jak gdyby nigdy nic, ale nie chce cos sie przebic
moze Ci krzywo jakos rosnie i dlatego? najlepiej wlasnie na zdjecie isc to bedziesz wszystko wiedziala
Przed porodem często robiłam sobie takie drobne warkoczyki na całej głowie, a teraz jakoś czasu nie mam
oo fajnie ze sobie sama robilas
a dlugo Ci to zajmowalo?
to wrzeszczał z takim żalem "mamamama nie nie mamama"
heheh slodziak
Ale zauważyłam, że mój Alanek też nie chce kupionych słoiczków.
ehh wiesz co ja bym strasznie chciala mu robic sama, ale moich tak samo nie chce
że wszystko tylko ciumka a nic porządnie nie je
no Olis tez tak czasem robi, martwie sie wtedy zeby glodny nie byl no ale tak jak mowisz w koncu stwierdzam ze jak zglodnieje to sam sie upomni
o matko to już zaraz kończę 23
jak ten czas leci
hihihi ja w kwietniu 24
moja mama urodziła mnie jak miała 31
to moja miala 22.. a 32 jak urodzila moja siostre
wydaje mi sie ze nie ma idealnego wieku na dzieci, wszystko i tak zalezy od tego jak sie nimi zajmiemy i jak je wychowamy
ja chciałam pierwsze dziecko urodzić po 25roku życia ale wyszło wcześniej :)
ja to juz chcialam od baaardzo dawna, ale jakos zawsze balismy sie podjac te decyzje, tak zwlekalismy zeby miec wiecej kasy itp itp, tyle lat mielismy oboje stala prace i nie moglismy sie zdecydowac a w koncu sie udalo jak z pracy sie zwolnilam
wiec w najgorszym mozliwym finansowym momencie, ale jakos dalismy rade, costam jeszcze popracowalam na szczescie.. choc w sumie dobrze ze tak wyszlo bo nie chcialabym teraz wracac do pracy z macierzynskiego, poza tym teraz chyba naprawde dojrzelismy oboje do dziecka i tak jak sie ulozylo jest git
a żeby nie zapeszać to Alanek wczoraj 2 razy i dzisiaj raz zasnął bez płaczu, oby tak dalej
trzymam kciuki
Kupiłam sobie takie fajne botki co i na teraz i na jesień i nawet na wczesną wiosne mogą być zza 35 zł
super
ja tez musze sie wybrac bo mi sie moje ulubione rozwalily
chodzilam w nich hmm z 5 mcy i wywalilam w koncu rachunek z 2 tyg temu bo sprzatalam, i tydzien temu patrze a mi sie zamek odpruwa od buta, niewiele i nic nie widac, ale w miare jak bede chodzic to pewnie niedlugo sie rozwala..
i tak mnie wkurza ze wywalilam ten rachunek ze
a w zyciu nie mialam tak wygodnych butow, chyba sobie kupie takie same
w wieku 30 lat (czyli za kolejne 3 latka)
to Ty tez mlodziutko Milenke urodzilas.. a tak jakos wyobrazalam sobie ze masz z 35 lat
nie wiem czemu..