Moja ostatnio zaczęła tak robić! Uwielbiam tą minkęDodano: 21-02-2012, 20:08 ]
marcz fajne fotki, a mój Alanek też taką minę robi jak u babci bezzębnej ... fajnie to wygląda :)

Moja ostatnio zaczęła tak robić! Uwielbiam tą minkęDodano: 21-02-2012, 20:08 ]
marcz fajne fotki, a mój Alanek też taką minę robi jak u babci bezzębnej ... fajnie to wygląda :)
No ja też nie miałam w zamiarze nic kupować bo raczej nie potrzebuję ale zawsze jak jestem to chodzę i grzebię w wyprzedażach bo na zaś może coś znajdę w niskiej cenie .I prawie zawsze kupię coś małej na przyszłość w takich cenach jak podałam bo ja drożej nie mogę sobie pozwolić.Chociaż w sumie nic konkretnego nie potrzebuję dla dzieci teraz, ale jakby się coś trafiło to czemu nie![]()
I to jest przykład że każde dziecko jest inne .hehe,co Ty, jak Jej dałam to pluła na odległość
Zuzia to wsuwała!
No to fajnie.Moja też dziś taka jak dawniej .Gaduła wesoła i mało co marudziła chybaże głodna była bądź śpiąca.No mojemu Alankowi chyba już przeszły gorsze chwile, dzisiaj cały dzień radosny, rozgadany, zero płaczu... achhh wróciło moje dziecko![]()
Ja też myślę że jak poliże sobie to nic sie nie stanie.pewnie nie możnaale co Jej się stanie jak 3 razy poliże języczkiem ?
no też jestem ciekawa. A dzieje się coś na pleckach?Jutro na 14 jedziemy na zdjęcie plasterka z plecków i zobaczymy co jeszcze małą uczula.
Jakbym o sobie czytałaa chcialam dziecko urodzic jeszcze na studiach..zalozylam sobie ze zanim obronie magisterke urodze dziecko, troche podrosnie i bede mogla swobodnie szukac pracy..udalo mi sie, tyle ze pracy szukalam az za dlugo jak dla mnie (a moze praca mnie![]()
)..
kolejne dziecko planowalam nie wczesniej niz po 3 latach i jak bede miala umowe na stale i tez sie tak stalo wiec jestem szczesciara![]()
współczucia i co w takiej sytuacji skoro na zdjeciu nic nie widać???Na zdjęciu zęba nic nie wyszło,a boli dalej.. masakra :-( ehh
wow to jak historia z filmu tylko z happy endemjak miałm 29 lat - zareczylismy sie 2 tyg póxniej hyhyyh a 3 m-ce pózniej zaszłąm w ciaze i wzielismy slub o
ja bym Ci dala z 25W październiku będę mieć 27
juz sie boje jak to bedzie..oczywiście musiałam się znów zmoczyć.Makabra mówię wam.
biedactwoniestety ta sama infekcjado tego ma zapalenie spojówek
i płacz okropny jak zakraplam oczka
hahahhaNawet jak w łapce miał to się krzywił
a jaaaaa?(nie obrażając marcz, bo Ty jesteś w porządku).
ja tak samoUwielbiam tą minkę
hahah ja tezPo co go drażnić jak zjeść nie może
Ja bym się wkurzyła jak by mi ktoś tylko polizać dał czekoladę
powodzeniaw czerwcu bronię mgr:-)
biedna.. no ale jak nic nie wyszlo to znaczy nie ma 8 czy co?Na zdjęciu zęba nic nie wyszło,a boli dalej.. masakra :-( ehh
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość