myślisz ze bedzie malutkie słoniątko?? ..u bratwej męża tak sugerował lekarz...i wyszło tylko 3700 . tyle ze ona prywatnie i pewnie mu o kase chodziło...bo ją ta przyjemność kosztowała 2500złi często myślę sobie, że jak rybka przeżyła swoje duże dzieci to mój słonik też jakoś wyjdzie
ja naszczęscie nie mam wcale na te sprawy ochoty...i dobrze bo narazie nie można...a wogole jak o tym pomysle to od razu czuje bol po porodziemam Go wziąć na siłę, to o gwałt mnie posądzi
Wiesz co, rozmawialiśmy już kilka razy o tym i niby twierdził że rozumie i wie, że nic nie grodzi małemu. Nawet ostatnio na spotkaniu w "Szkole..." położna mówiła że po 36 tygodniu można do woli, a on nadal nic. Ja sobie myślę, że od poprostu zestresowany całą tą sytuacją jest, tzn. że nie ogarnia, że niedługo tatą zostaniemoze mu sie tez chce ale sie obawia o maluszka
bo ona przez całą ciążę chodziła tam i za kazda wizytę płaciła 130 zł...wiec ta zniżka pewnie dla klientek ..tak...za cc tyle zapłaciłaiec jak na warunki prywatne to nie było dużo
tak, wiem, rozmawiałam o tym na ostatniej wizycie z ginką, powiedziała że tak do 4,5kg starają się SN, potem dopiero sugerują cc.. ale wszystko zależy od tego kiedy mój słonik zdecyduje się wyjść..tak,tylko ja ci ktos zasugeruje CC,bo dzidzia jest za duza,to sie nie wahaj pamietaj o cenie,jak Zuzka zaplacla za porod SN
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość