Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa :) tak cuudownie się na sercu robi :) i miło jest wiedzieć, że październik to dobry miesiąc :) z moim tygodniem ciązy - póki co bardzo szacunkowo 7, a od piątku 8 :) ale dopiero usg w przyszłym tyodniu potwierdzi właściwy "wiek ciąży"... tak to niestety z moimi cyklami bywa, że są raz krótkie raz długaśne... trudno uśredniać. Stąd też moja ciąża, to kompletne zaskoczenie - bo cykl w którym doszło do poczęcia zapowiadał się na długaśny...a to prosze - idealne wstrzelenie - mimo odmiennych zamiarów :) ale już pierwszy szok minął i teraz już tylko radość i niecierpliwe oczekiwanie
[ Dodano: 23-02-2012, 08:53 ]
Dziewczyny - a jakie macie nastawienie do warszawskich szpitali (o ile miałyście z nimi doświadczenia) - gdzie rodziłyście, co polecacie? co myslicie o umowach z położnymi ?
Wiem, że mam duzo czasu, ale gdzieś wyczytałam, iż jeżeli chcę chodzić do szkoły rodzenia w "dedykowanym szpitalu", to powinnam ogarnąć się w miarę szybko - bo czas wakacji, to czas bez szkół rodzenia....