no to dałam czadu z tym antykiem, teraz wyjdzie że Was traktuje jak babcie skoro siebie taki widze, ze ja z toska z tego samego roku, to dopiero stare d.py, hahahhaha
noooo, jak chcecie, to mozna oprocz cyckow inne pikne czesci ciala omowicMoże pozostańmy narazie na tych cyckach, wózkach itp...
no to jest kicha, ale mnie Paweł strasznie namawia do obcasów co by nie mówić człowiek dużo ładniej wygląda tylko w takich szpilach 190 cm to już za dużoTylko żal mi czasem że mi brak odwagi założyć takie szpile ze 12 cm
11,5 tyś. Kupa kasy ale to był akurat ten czas co braliśmy kredyt na remont domu i stwierdziłam że taka kwota przy 130 tyś to nic no i tak spłacamy te moje cyckiA moge zapytać ile taka przyjemność kosztowała?
Ty nie pamiętasz? A co ja mam powiedzieć? te nieprzespane noce najbardziej mnie przerażają bo Tomek od małego bardzo dobrze spał i się z nim wysypiałam. Mam nadzieję że i teraz tak będzie Chociaż podobno drugie dziecko jest całkowicie inneja już nie pamiętam chyba
to uważaj na siebie. Ja w poprzedniej ciąży raz zemdlałam i takie dziwne uczucie było mi niedobrze i nagle patrzę a ja siedzę a przy mnie ze sklepu babki bo byłam w przymierzalni.Ja dzisiaj omal nie zemdlałam
a ja na to nie mogę narzekać chociaż może się nie chwalę bo ciekawe co powie jutro lekarzmi wszelkie żądze umarły ostatnio
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość