nie, ja wszystko czuje normalnieczy macie dziwne uczucie- czucie powyżej cięcia
ja mam tak samo i po Kubie też długo miałam, normalnie to dziwne jest uczucie w sumie to jakbym nie czuła jak sie dotykam no w kazdym bądź razie Kocura ja też tak mami pytanie do mam po cc- czy macie dziwne uczucie- czucie powyżej cięcia, a poniżej pępka? Dla mnie to takie blee, jakby nie moje ciało. Ginka mówi,że spoko, bo przecież też nerwy przecięli. No, ale ile to będzie trwać??? Ja po Zuzi tego nie pamiętam
a mi wychodza 3 jednoczesnie ale boli tylko jeden a trwa to juz pare miesiecy..Wiesz co mnie jak wychodził,,ząb mądrości,, to trwało to wieki hehe i bolało bardzo bardzo ale ponoć to normalne
poszukam w siecimoze idz do innego gina spytac?
No tak ale moja ,,parasolka,, ma rozkładane oparcie więc mała leży a w bujaku jak leży to tez miękko ma ..ja slyszalam ze jak dziecko nie jest jeszcze stabline, nie mocnych miesni pleckow, to "miekkie"opracia sa niewskazane
heheheh u nas też po tym serialu jest kąpiel , lub szykowanie do spania.Kala jakby miala ustawiony zegarek - konczy sie "pierwsza milosc" i mama leje wode do wanny
stawiam dzisiaj bo maja ma dziś 7 miesięcy!!!!
U nas rano jak wstałam koło 7:30 było piękne słonko.Ale zaraz zaszło i teraz leje wieje i szaro buro.Brrr nie lubię takiej pogody.na spacer i tak bym z nia nie wyszła bo wieje bardzo silny wiatr.
No my też używamy codziennie .Mam go krócej niż ty ale zadowolona bardzo jestem .naprawde nie oszczędzaliśmy go wcale i bylismy choć gdzie tym wózkiem a wygląda rewelacyjnie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość