hehe dobremaz chcial przywiezc swoja mame jak urodze zeby mi pomogla ale wybilam mu to z glowy
[ Dodano: 24-02-2012, 12:11 ]
jak dla mnie to wiecznoscjeszcze 6 dni i bedzie 9 miesiac.
- i ja i ja?jej a kiedy ja 8 zaczne :D ????????? :P
za 4 tygodnie moja droga :D mi 7 miesiac zlecial bardzo szybko a ten 8 to sie dluuuzy i dluuzya kiedy ja 8 zaczne :D
- dokladnie,albo zalatwiac miejsca w szpitalu na rehabilitacjeci lekarze ktozy zawinili powinni placic za te rehabilitacje
- najpierw ma cwiczenia bierne,panie jej razciagaja reke w kazdym zakresie ruchu a potem cwiczenia manaualne,przykleja pileczki do lustra,pilki sa w takim sloniuku,ktory klada z boku,wiec musi najpierw wykonac ruch do tylu,zeby wyciagnac,potem do gory przykleić ,potem to wszystko sciaga,odklada,potem ma takie krazki ringo powyciagac ze skrzyni,ulozyc wieże,potem musi to polozyc za glowe,na glowe i odlozyc,dzis np po drabince wchodzila,na pilce ma ciczenia takiej duzej itp Generalnie cala rehabilitacja teraz ma wyrobic w jej glowie nowe sciezki,zeby mozg wiedzial,ze ta druga reka z przeszczepionymi nerwami tez moze sie np podrapac po lewym policzku albo odgarnac wlosy - bo on do tej pory robi wszystko prawa,jak oczka przeciera to najpierw prawa raczka prawe oko,potem lewe oko,wloski z czola tez tak odgarnia - jedna reka obrabia caloscjakie cwiczenia twoja Zuzia wykonuje ?
- 3 xS ? schody,spacer,sex albo sam sex x3musze go jakos wykurzyć
- fajna wagaaha no i młody waży 3200
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość